Videla som zatial vsetky diely, uz ma to prestava bavit, kazdy je monstrum, got it, a fascinacia amputaciami, mrzacenim a sexualnou represiou je uz imho vycerpana.
@2@3 asylum je celkom silná káva pre mňa na psychiku teda hlavne keď to už vyzerá že sa Lana konečne dostane do bezpečia a potom autonehoda a o5 Briarcliff to je ako nočná mora, pripomína mi to zostup do pekla v coven
Murder House - ppči! uplne ma to bavilo žral som každú epizodu!
Asylum - no celkom môže byť....
Coven - uplne nuda, 4 diely som sa prekonaval aby som to nevypol...
Freak Show - može buc...
osobne nechápem prečo je okolo AHS také haló, skoro každý v mojom okolí to vychvaľuje aký je to super seriál. keďže som to nevidela tak neviem posúdiť, ale myslím si, že reakcie niektorých ľudí sú dosť prehnané, veď je to len seriál
@limetka96 nemyslím si, že je okolo toho halo teda aspoň ja poznám asi 2 ľudí čo to pozerajú, a osobne pre mňa to nie je len o tom ,,strašení,, ale celá taká pekná atmosféra ma baví
@mouette ak si si všimla tak som napísala, že v mojom okolí o tom každý hovorí netvrdím, že úplne všade ale tak viem, že tento seriál je teraz dosť populárny hlavne medzi "tínedžermi"
@limetka96 ja som tiež skonštatovala že v mojom okolí populárny nie je neviem čo riešime úprimne si myslím, že ten serál mal byt zameraný na vekopu skupinu "tínedžerov" neviem si predstavit mojich rodičov ako to pozerajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Asylum - no celkom môže byť....
Coven - uplne nuda, 4 diely som sa prekonaval aby som to nevypol...
Freak Show - može buc...
.