mna amici tiez seru, ale to, ze prepustaju homosexualov z armady im nemam za zle. musi to psobit strasne demoralizujuco na celu jednotku... ajked, ak spravia fyzicke aj psychologicke testy, preco by nemohli byt v armade... je to divne.
imho, kde si nasiel tuto informaciu? musel to nejako odovodnit, buzici sa neprepustaju len tak lahko, obzvlast v tejto chorobne preliberalizovanej spolocnosti, ktora ma vo zvyku povysovat mensiny nad vacsinu...
Myslím, že ak chce ísť Američan do armády a je homosexuál, musí to zamlčať. Už som o tom viac krát čítal. Proste do dotazníka napíše, že je hetero.
A čo sa týka tej "demokracie" v USA, môžem sa len zasmiať."Teroristické útoky" na WTC a Pentagon 11. septembra 2001 boli zosnované samotnými USA a konečne tomu začína veriť viac a viac ľudí. Tieto útoky na vlastnú zem slúžili ako zámienka pre vojnu v Afganistane, Iraku a neviem ešte kde inde budú robiť "poriadok". Z USA sa časom stal jeden veľký policajný štát, kde nie je veľmi vhodné klásť "nevhodné" otázky. Smutné.
Ked ste videli film Michaela Moora tak vás už nič o Bushovi neprekvapí.. Pokazil všetko čo mohol, jeho kroky sú hlúpe a nedôsledné je to ***. Nebyť jeho otca nemá šancu stať sa prezidentom
ale bush je totalny kkt, a amici tiez ked si ho zasa zvolili...jedine co xcu, je tvorit stale nove konflikty a obvinovat zo vsetkeho zleho rusov....vzdy to tak bolo a vzdy aj bude..
Neviem ale podla mna su bud americania nejak straseni a preto znova zvolili Bush-a alebo boli volby zmanipulovane, tak nehadzte spinu na obycajnych radovych americanov.. su to taki isti ludia ako my..
tommyhot: nie su normalny. mala som tu cest a su to prijebanci. co zakazdym volaju na policiu lebo sa im nepaci ze si fotis vlastne deti, na vlastnom dvore jak ha raju ked si opkas s rodinkou. zazaluju ta za sexualne obtazovanie deti
No doporucil by som serial American Dad, kde je to setko parodovane.
Inak to s tymi homosexualmi, by som spravil aj ja, kedze niekto v jednotke moze mat proti tomu vyhrady a v boji by jednotka nebola sudrzna, tak by ich to mohlo ohrozit setkych.
GEOrge je veľká maska ,je to tak a začína vystupovať svoje predstavenie aj v Európe s nádejou že si nájde daľších hercov a ľudom prináša krásne reči ako by on chcel krásne zmeniť svet o slobode a demokracii a pritom ho nezaujíma že ľudia v krajinách kde sa dojebe protestujú proti nemu a v Amerike ho uznáva 70% ľudí .Strašne vypráva ako sa bude usilovať o demokraciu v Korei ,na Kube , v Iraku ,prečo sa tam trtkáá? ?? Ved on sa nemá čo yebať do politiky inej krajiny ,šikmooký mu vygumujú Newyork z atlasu jednou vodíkovou bombou ,na Kube narúša krásnu prírodu a oceán svojimi hrozbami pritom ho má každý kubančan na saláme a kuka sa 12 hodin denne na Fidela v telke ako pičuje do Ameriky a Irak ,hentým moslimský radikálom prepne ,rozmnožia sa po celom svete a každý štát ktorý im nebude voňať vyhodia do vzuchu (a to kvôli Amerike)?nech sa aj tí češi jebu na nich ,čo majú z toho že majú radar ked je pre američanov
Nemam rada americanov a tu ich uzasnu demokraticku politiku taktiez nie.. preboha sak u nich si kazde rano v skolach pustaju hymnou a vyvesuju vlajku! sak to je chore! a kazdy do nich husti bud hrdi ze si american si american a preto si skvely! akoi je rozdiel byt hrdy na to z kade pochadzam je fajn ale toto je uz kestok prehnane nezda sa vam? pripadne co bol pred par rokmi vyskum a deti zo strednych (nie zakladnych!!!) skol mali prstom na mape ukazat kde byvaju tak to zvladlo 11%.. pripadne zivotne prostredie na kazdej americkej stanici chodia reklamy o globalnom oteplovani a sklenikovom efekte a pritom na tych schodzach vsetkych statov sveta USA (mimochodom najvacsi producent exhalatov proste najviac znecistuju ovzdusie zo vsetkych statov sveta) nepodpisalo dohodu o znizovani vypustania plynov a spotreby paliv! a tak isto ta uzasna charitativna vyprava do Iraku kde bol ten strasny rezim a skveli americania obetovali zivoty svojich vojakov v prospech iracano...ako myslite si niekto ze by to spravili ak by tam ropa nebola? cina je furt komunisticka (ak sa nemylim) a preco jej nepomohli..urcite to nebude tym ze z toho by nic nemali.. aj to s cesko ..to ma dojalo.. ak by sa rosko rozhodlo cosi podobne si postavit dajmetou v mexiku takuz mame 2.svetu pripadne jak rypu do moslimov za teraz ich kazdy odsudzuje ale myslim ze s tym zacali americania..keby sa do toho nestaraju tka je pokoj....proste americania vo vseobecnosti su narod tucnych sprostych namyslenych ludi krotych vedu tie najvacsie svine ake mohli...
ako to je moj nazor a nich ked sa ti nepaci ta nenutim aby si si to iste myslel... osobne poznam len 2 americanov (boli u nas na skole cez rotary klub ..neviem ci ti to daco hovori..)a ako ten chalan uplne v pohode az ma prekvapilo dokocna aj mudry bol riadne jazyky vedel a za rok co tu bol celkom aj slovensky vedel (mozno svetla vynimka a fakt bol super... ale ta 2 ako stelesnena nadutost to bola, tvarila sa jak keby tu za trest bola a ohovorila vsetko co sa dalo, rozmaznana riadne... v amerike som mala 2 znamych ktorym nemam dovod neverit..a kamoska tam byvala s prestavkami 3 ci 4 roky tak mam aky taky obraz utvoreny..co mi rozpravala tak ich profka z Geo si o slovensku myslela ze je to dake ruske mesto..detom prekypovalo brucho zo znackovych teplakov a nevedeli co od radosti zrejme-tak sa tam strielali..jj to je vzor pre vsetky ostatne krajiny
Ja som v USA nebol ale poznam z tade podstatne viac ludi, dokonca tam mam aj rodinu a ano nevedia kde je slovensko (ved na co by im to aj bolo), ale inak su to uplne super ludia a namyslenost? Ani nahodou, mozno nejake vymachlene stetky, ale to je tak aj tu.
Myr3c: ...blbečkom ako ty a ostatným čo tu s tebou súhlasia som venoval blog (skrytá reklama ) Kto povedal že ti niečo diktujú?Nútia ťa do niečoho?...aj Americké filmy chcú pozerať ľudia-to je trh...kto by dnes išiel do kina na komornú fínsku drámu o rozpade manželstva?...nikto...aj ja pôjdem radšej na Transformerov kde sa zasmejem...a terorista?...najväčší terorista?...sa trošku uvedom...najväčší teroristi dostávajú Nobelove ceny (Arafat)...a obhajovať tu chudáka Putina to chce dosť chorú hlavu na to v akej krajine si vyrástol... ...a homosexualita v armáde nieje nikde na svete populárna-keď som bol na vojne chlapci vymýšlali že spolu niečo urobia na wéckach aby ich poslali domov...myslíš že niekde v dákej ázijskej armáde to je bežné hej?...
Myr3c: ...a ospravedlňujem sa za výraz blbeček... ...to na mňa pôsobilo asi to čo na teba keď si si prečítal tú agentúrnu správu prepáč...nechal som sa uniesť
Jako, zase to tu zacina. Preco vyzdihujete v tomto smere len americanou ? Myslite si ze homosexuali su vyhadzovany s armadi len v amerike ? Nie moji mili, deje sa to aj tu na slovensku, a hocikde inde po celom svete.
Je to s casti pravda, homosexual narusa moralitu jednotky. Ako ste si iste povsimly, na svete je mnoho ludi ktory homosexualov nemaju radi. Takychto ludi je vela aj v armade. Osobne ani mne by sa nechcelo niekde v iraku spat na izbe s nejakym homosexualnym vojakom, ktory by mi nejako robil navrhy.
Takze robi sa to vsade.
A dalsia vec, kritizujete tu busha (ja si ho nezastavam, ale je mi sumafuk co robi) , kritizujete ze sa jebe do politiky inych krajin, a pritom vy robite to iste. Naco sa jebete do jeho politiky ? Co vas je po tom ? Robite to iste co on.
ten prvy prispevok bol najlepsi, je to tak a v tych dvojickach a teroristickych utokoch ma prsty on, ide tu stavat raketove zakladne a radarove picoviny, sak uvidime kolko este putin vydrzi ale ked mu prasknu nervy tak bude zle, dalej stale picuju do KLDR, proste stale vyvolavaju konflikty, a stym co sme si zvolili to je sice to iste, len fico je komous a busch sa sprava ako terorista, nie ako demokrat, .....a tie skurvene zakony co tu mame su naozaj svetove, ....proste nebolo by zle spravit nejaku revoluciu ako za Lenina, ......jednoznacne busch je kokot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
imho, kde si nasiel tuto informaciu? musel to nejako odovodnit, buzici sa neprepustaju len tak lahko, obzvlast v tejto chorobne preliberalizovanej spolocnosti, ktora ma vo zvyku povysovat mensiny nad vacsinu...
A čo sa týka tej "demokracie" v USA, môžem sa len zasmiať."Teroristické útoky" na WTC a Pentagon 11. septembra 2001 boli zosnované samotnými USA a konečne tomu začína veriť viac a viac ľudí. Tieto útoky na vlastnú zem slúžili ako zámienka pre vojnu v Afganistane, Iraku a neviem ešte kde inde budú robiť "poriadok". Z USA sa časom stal jeden veľký policajný štát, kde nie je veľmi vhodné klásť "nevhodné" otázky. Smutné.
Inak to s tymi homosexualmi, by som spravil aj ja, kedze niekto v jednotke moze mat proti tomu vyhrady a v boji by jednotka nebola sudrzna, tak by ich to mohlo ohrozit setkych.
Jako, zase to tu zacina. Preco vyzdihujete v tomto smere len americanou ? Myslite si ze homosexuali su vyhadzovany s armadi len v amerike ? Nie moji mili, deje sa to aj tu na slovensku, a hocikde inde po celom svete.
Je to s casti pravda, homosexual narusa moralitu jednotky. Ako ste si iste povsimly, na svete je mnoho ludi ktory homosexualov nemaju radi. Takychto ludi je vela aj v armade. Osobne ani mne by sa nechcelo niekde v iraku spat na izbe s nejakym homosexualnym vojakom, ktory by mi nejako robil navrhy.
Takze robi sa to vsade.
A dalsia vec, kritizujete tu busha (ja si ho nezastavam, ale je mi sumafuk co robi) , kritizujete ze sa jebe do politiky inych krajin, a pritom vy robite to iste. Naco sa jebete do jeho politiky ? Co vas je po tom ? Robite to iste co on.