Máte niekto tohto psa ? Aké máte s ným skúsenosti ? Kolko venujete výcviku ? Ak by ste mali na výber vybrali by ste si žihaného alebo modrého ? Teda v podstate nejde tam o velký rozdiel psík ako psík len tak sa pýtal na váš vkus .
Uplne dokonalý pes , cvicit od malička hl. socializaciu stretavať s čo najviac psami.(aby nebol agresivny a dominantný voči psom) Treba ist na civisko cvicit na vlastnú pasť cvicit je plbosť.
Treba mu ale venovat hrozne vela času a donui ta k pohybu , bavíme sa o hodinách behania denne. Zistit co ho baví či tahanie (tak mas vyhrate zapriahnes za bike) trhanie alebo skákanie na peška
A treba chodit už od mala na bull showky Určite ma tam uvidíš
Ešte jedna vec určete ho kúp s PP, tupiraciu uší si dobre rozmysli a appelujem este raz na kvalitný chov!!! Najlepší chovatel s SR >>> » www.facebook.com/AtlasTeoKingOfR...
Nejaké fotky psíkov mam vo fotoalbumoch ak chceš vedieť niečo viac tak sa kĺudne pýtaj
nie ani by som ho nechcel mať vadí mi na ňom vzrast dával sa dôraz na zápasenie no nie je agresor ak je správne vychovávaný, doslova je v správnych rukách vhodný k deťom, ale tieto psy sú tvrdohlavé a musia byť drilované, ak chceš tzv. "BOJOVÉ" plemeno radšej argentínska doga - určite rozumnejší pes
Zdravim Vas vsetkych.Mam rocneho modreho amstafa a mam taky problem ani neviem ci je to problem ,ale volajako mi prestal priberat pritom dostava spickove krmivo aj davka je podla mna dost velka.Pri vyske 54cm v kohutiku ma 29kg a to sa mi zda malo i ked je samy sval.Pred tym som mal amstafa ktory mal jeho vysku a vazil 36-39kg.Nema stym niekto skusenost,alebo casom tu vahu dozenie.Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Treba mu ale venovat hrozne vela času a donui ta k pohybu , bavíme sa o hodinách behania denne. Zistit co ho baví či tahanie (tak mas vyhrate zapriahnes za bike) trhanie alebo skákanie na peška
A treba chodit už od mala na bull showky Určite ma tam uvidíš
Ešte jedna vec určete ho kúp s PP, tupiraciu uší si dobre rozmysli a appelujem este raz na kvalitný chov!!! Najlepší chovatel s SR >>> » www.facebook.com/AtlasTeoKingOfR...
Nejaké fotky psíkov mam vo fotoalbumoch ak chceš vedieť niečo viac tak sa kĺudne pýtaj
Sú to psy s PP škoda by bolo aby kvoli zlým posudkom na výstavách boli považovaný za zlý chov...
Apropó nieje to len vec stylingu, veľa psov v CZ(tam je kupírka zakazaná) majú problémy zo zapálenými ušami ... Aj naša malá "Gypsi"