Anarchia je socialne usporiadanie spolocnosti a ludskych vztahov, postavene na anarchistickych principoch - sloboda, rovnost, antiautoritarstvo, internacionalizmus a organizacia zdola.
Samotne slovo anarchia ma v slovenskom jazyku viacej vyznamov a niektore su uplne irelevantne k pojmu anarchizmus.
@asceticjunkie
It just might be quite reasonable ....
And I definitely want Attempts to something such as personal anarchy, of course IS LIMITED TO ............
že to možná celkom chápem........
a chcem sa pokúsiť o vytvorenie nejakého konceptu personálnej Anarchie,ktorá zrejme bude obsahovať aj svoje limitá,,,,,akože viem,že je sloboda myslenia,možno by sa dali zákony zmeniť-prispôsobiť ku tej Personálnej Anarchií i dont know :/ @asceticjunkie
@asceticjunkie
promémom je že neviem dobre anglicky,ale mám komplet dve hrubé učebnice,len som leňoch
ale tuším,že sa tam nachádzajú šťavnaté myšlienky,tak si to mrknem dozaista,diky ! či ako sa to píše hah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Samotne slovo anarchia ma v slovenskom jazyku viacej vyznamov a niektore su uplne irelevantne k pojmu anarchizmus.
mhmm...preto sa pýtam
» www.rogershermansociety.org/beware.htm...
It just might be quite reasonable ....
And I definitely want Attempts to something such as personal anarchy, of course IS LIMITED TO ............
a chcem sa pokúsiť o vytvorenie nejakého konceptu personálnej Anarchie,ktorá zrejme bude obsahovať aj svoje limitá,,,,,akože viem,že je sloboda myslenia,možno by sa dali zákony zmeniť-prispôsobiť ku tej Personálnej Anarchií i dont know :/
@asceticjunkie
a prečítaj si ten článok, ten píše o tom, že anarchia je realita, zatiaľ čo stát je len halucinácia.
promémom je že neviem dobre anglicky,ale mám komplet dve hrubé učebnice,len som leňoch
ale tuším,že sa tam nachádzajú šťavnaté myšlienky,tak si to mrknem dozaista,diky ! či ako sa to píše hah