zas sa opičíme po USA, keby konečne niekto niečo vymyslel originál Slovenské, rád by som videl koľko tých svetových celebrít by plnili tieto sračkoviny...
nechcem tým uraziť túto zbierku.... :ehm:
@zajkousko vidno, že tu niekto nevie, o čom táto výzva je ... pôvodne to bolo tak, že kto výzvu neprijme musí prispieť na pacientov s ALS, ale už sa to stalo obľubou celebrít, že sa aj oblejú, aj prispejú finančne .. tak mi vysvetli, čo je na tom zlé? ani mne sa to opičenie po amerike nepáči, ale keď je to pre dobrú vec, tak prečo nie?
je to v usa a američania ak niečo objavia tak to ťažko pustia do sveta...
vlastne lieky na rakovinu sú už objavené, lenže sú v trezoroch zamknuté, lebo by farmaceutické nadnárodné spoločnosti skrachovali...
a tak je to aj s pohonom na auta, elektrinou a neviem čím..
toto su len všetko zastieracie manévre, že usa su ľudomilné a že sú to práve oni, ktorí všetko vynajdu....
@zajkousko v ktorom trezore, prosimta, su zatvorene tie lieky o ktorych pises?
Lebo moj kamos robi v nemecku (molekularna biologia) pre laboratorium vedene clovekom nominovanym na nobelovu cenu, hladaju zluceniny, ktore vedia znicit niektore konkretne typy rakovin (uz neviem coho) a je to extremne zlozity proces a mam dojem, ze si myslis o sebe, ze vies viac nez v skutocnosti vies.
@zajkousko nenapisal som, ze si retard, ale ak chces rozpravat o liekoch a vakcinach, tak si to ziada patricne vzdelanie, inak je to len tliachanie o niecom, o com si cital na internete. Ja sa tiez neodvazujem hovorit na co je liek a na co nie je, ked nerozumiem problematike. Ked chceme diskutovat tak vecne, nie?
to je sice pravda že človek potrebuje patrične vzdelanie ale
čo v tom prípade ak je to vzdelanie jednostranne zamerane?
ako napr. medicina- učia sa tam iba ako liečit chemickymi
liekmi a čitala som že je to preto lebo niekedy na zac. 20. storocia farmaceuticke firmy ovplyvnili čo sa vlastne na tých
medic. fakultach ma učit, aby im to vyhovovalo- farmacii t.z. že prinasalo zisky,
ak by si mal vaznu chorobu, viac ako patrične vzdelanie
by ta možno zaujimali vysledky liečenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nechcem tým uraziť túto zbierku.... :ehm:
ktorých pacientov, naších Slovenských?
je to v usa a američania ak niečo objavia tak to ťažko pustia do sveta...
vlastne lieky na rakovinu sú už objavené, lenže sú v trezoroch zamknuté, lebo by farmaceutické nadnárodné spoločnosti skrachovali...
a tak je to aj s pohonom na auta, elektrinou a neviem čím..
toto su len všetko zastieracie manévre, že usa su ľudomilné a že sú to práve oni, ktorí všetko vynajdu....
sračky zo žumpy si mali liať na hlavu, potom by to stálo zato....vodu si vyleje bars jaky keket....
ani ja...
vy so mňa robíte svatého, ja som sa nikdy nim nevyhlasoval...
a prečo mi nedopraješ napísať vlastny názor, to akože len tvoj je ten najsprávnejši?
Lebo moj kamos robi v nemecku (molekularna biologia) pre laboratorium vedene clovekom nominovanym na nobelovu cenu, hladaju zluceniny, ktore vedia znicit niektore konkretne typy rakovin (uz neviem coho) a je to extremne zlozity proces a mam dojem, ze si myslis o sebe, ze vies viac nez v skutocnosti vies.
no koment...
nie nemám vzdelanie, som retard pán doktor...
to je sice pravda že človek potrebuje patrične vzdelanie ale
čo v tom prípade ak je to vzdelanie jednostranne zamerane?
ako napr. medicina- učia sa tam iba ako liečit chemickymi
liekmi a čitala som že je to preto lebo niekedy na zac. 20. storocia farmaceuticke firmy ovplyvnili čo sa vlastne na tých
medic. fakultach ma učit, aby im to vyhovovalo- farmacii t.z. že prinasalo zisky,
ak by si mal vaznu chorobu, viac ako patrične vzdelanie
by ta možno zaujimali vysledky liečenia
Ice Bucket Challenge: Iný pohľad na amyotrofickú laterálnu sklerózu a jej liečbu:
» www.prawda.cz/ice-bucket-chal...