angels and airwaves je podla mna kokotina, delonge nevedel dobre spievat v blinku a teraz nevie spievat vobec!dnes som stihaol 2 zive videa the war a evertyhings magic, z noveho albumu, teda the war je zo stareho..sak to je jedno..skratka spieval tam katastfrofálne...a na ipunk.cz som cital ako dzrbali hoppusa ze nevie spievat ze ma podpriemerny hlas a neviem co,ale urcite spieva jak lepsie jak jebnuty namyleny thomas matthew delonge
Blink182fan: +44 nemajú vonkoncom nič spoločného s AVA a tento štýl hudby sa nedá ani porovnať lebo +44 je "len" punk rock na štýl blinku... 2x si pustím ich album a nedáva mi nič. Priemerny zvuk, priemerny hlas... ale musím súhlasiť, že Mark spieva rozhodne lepšie live než Tom. I ja som sa minule smail na najaktuálnejšom živom vystúpení :
Mark spieva lepsie ako Tom? Mam par dost GB videi blinku a bud spievaju obaja falosne, alebo Mark spieva falosnejsie..
Na druhej strane na youtube som videl par videi AvA a ked maju nejake vascie koncerty, alebo vystupenia v TV shows, tak Tom spieva dokonale.. Ide len o to, ze ani blink, ani ava a mozno ani +44 vraj nemavaju skoro ziadne skusky..
Btw nemam rad takych fanusikov, co za ery blinku mali Toma za boha a teraz toho isteho Toma, akurat ze dospelejsieho maju za kkta. To sa vola ze "psuedo fanusici"
+44 je len kopia blinku, nic nove, keby tam nebol Mark, tak si s tym ani rit nevytrem.
A presne ako hovori Xcorpi, porovnavat AvA a +44 je nezmysel, to ako keby si porovnaval Metallicu s Madonou.
kde je ten trapko co piše nezmysli a nema nič preštudovane....ked si tu tak si to precitaj. BOX CAR RACER NIEJE VOBEC EMO JET TO PUNK ROCK jak to vobec mozeš z huby vypustit dilino si preštuduj veci ti NULA ...aa AWA je ALTERNATIWE ROCK tak si to zapiš za uši dilinko
@Awak : blbeček čo sa "moc vyzná". Viem o tej kapele mnoho. Ťažko je AVA alternativ rock, keď stavia na úplne inom koncepte. Leader Delonge sám označil WDNTW za Stadium Rock, album bol dosť silno inšpirovaný U2. I-Empire je dance rock, taktiež ho takto označil sám Tom. Avšak, označujú sa stále ináč a je to koniec koncov úplne jedno, ale rozhodne to neni Alternativ rock!
Je to nezaškatuľkovateľný štýl hudby, ktorá má myšlienku, emócie a "magické" účinky
Čo sa týka BCR, je to progresívny štýl hudby, ktorý má styligom blízko k EMO - texty a zvuk gitár. Punk Rock je to fakt ťažko... ty nula
Tak mna tento projekt prekvapil a toto som od Delonga vobec necakal stuck_out_tongue:ekna prijemna pocuvatelna hudbu,je jasne pocut ze uz aj vyzretejsia co sa tyka textov a hudby confused:en tak dalej prajem chlpcom vela uspechov a Delonge ma fakt jedinecny hlas a myslim ze maju na viac
jj, Ava je dobrá muzika a na dnešné pomery aj pomerne originálna. Tom Delonge si dáva záležať na kvalite muziky, experimentuje, na albumoch nie sú všetky skladby na jedno kopyto ako v prípade kolegov z Plus 44. Veď o nich sa už ani nehovorí a to značí o tom, kto si z bývalích Blinkáčov vedie lepšie a robí lepšiu hudbu
@15 hehehe... no o tej jedinečnosti hlasu, pozri si ich livka, tam akoby mačku do dverý privreli. Ale od kedy mu strelili fľašu do hlavy v UK, je badať pokrok
@16 +44 už len ťaží z toho, že Mark a Barker boli kedysi v Blink 182... priemerná hudba. Aktuálne, už len ťažia zo svojho mena... Travis pracuje na vlastnom projekte, Mark ako producent a ostatní z kapely, majú vlastné mini projekty.
obydve kapeli aj Tomova (Awa) aj MArkova (+44) sú skvelé, aspom rozpad Blinku priniesol aj niečo pozitívne.. je to naozaj skvelá skupina, texty piesne, aj keĎ sa v nich často opakuje také "tlieskanie" a dosť veľa pesničiek je podobných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» search.live.com/results.aspx?q=...
» ava-plus44.com/view.php?cisloc...
Na druhej strane na youtube som videl par videi AvA a ked maju nejake vascie koncerty, alebo vystupenia v TV shows, tak Tom spieva dokonale.. Ide len o to, ze ani blink, ani ava a mozno ani +44 vraj nemavaju skoro ziadne skusky..
Btw nemam rad takych fanusikov, co za ery blinku mali Toma za boha a teraz toho isteho Toma, akurat ze dospelejsieho maju za kkta. To sa vola ze "psuedo fanusici"
+44 je len kopia blinku, nic nove, keby tam nebol Mark, tak si s tym ani rit nevytrem.
A presne ako hovori Xcorpi, porovnavat AvA a +44 je nezmysel, to ako keby si porovnaval Metallicu s Madonou.
Celý album už oficiálne k počutiu...
Je to nezaškatuľkovateľný štýl hudby, ktorá má myšlienku, emócie a "magické" účinky
Čo sa týka BCR, je to progresívny štýl hudby, ktorý má styligom blízko k EMO - texty a zvuk gitár. Punk Rock je to fakt ťažko... ty nula
@16 +44 už len ťaží z toho, že Mark a Barker boli kedysi v Blink 182... priemerná hudba. Aktuálne, už len ťažia zo svojho mena... Travis pracuje na vlastnom projekte, Mark ako producent a ostatní z kapely, majú vlastné mini projekty.