sú stránky, kde máš tisíce filmov a seriálov s anglickými titulkami.
Len bohužiaľ, nie sú to anglické filmy, no ak by si aj tak chcela, rada Ti pošlem. (Vietnam, Čína, JKórea, Japonsko, Thajsko a podobne.) Nájdu sa tam aj po anglicky hovoriace filmy/seriály, ale možno 10%? A aj to z azijskými hercami
napr. gooddrama.net ; dramaload.com
no ja som myslela tak ze filmy po anglicky alebo nemecky... chcela som to vramci ucenia anglictiny ze ak nebudem rozumiet tak si precitam titulky a tak... no daktore stranky vyzaduju registraciu
diki za rady
Hej, ja pozeram na » itvmovie.eu , lepsiu stranku nenajdes. Filmy su v originalnom jazyku + anglicke titulky, najdes tam asi vsetky nove filmy, no chiba dam dost vela starsich klasik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Len bohužiaľ, nie sú to anglické filmy, no ak by si aj tak chcela, rada Ti pošlem. (Vietnam, Čína, JKórea, Japonsko, Thajsko a podobne.) Nájdu sa tam aj po anglicky hovoriace filmy/seriály, ale možno 10%? A aj to z azijskými hercami
napr. gooddrama.net ; dramaload.com
*s
Aby ma tu nejaký inteligent nezbuzeroval
odškrtni si, že chceš len filmy s titulkami
diki za rady