čaute, neviete niekto ako je to v anglických hoteloch so zásuvkami ? Sú tam prevažne len ich výstupy alebo aj klasické európske ? Prípadne sú v našich elektrách bežne dostupné nejaké nadstavce, alebo ako to mám riešiť keď tam chcem využívať mobil a notebo
Ak by v hoteli nepozicali, tak ono sa to da skoro vsade kupit (ak tam nie si zrovna na zaciatku roka a nevykupia to studenti alebo tak . V elektre isto.
hocikde v anglicku kupis na kazdom rohu europsku zasuvku nadstavec ci ako to nazvat. a urcite tu nemaju europske na hoteloch. vacsinou kazdy hotel ma len take zasuvky ake bezne ta krajina pouziva.
zalezi co chces napajat. ak mas nabijacku na mobil, notebook... tak taketo nabijacky maju spinane zdroje ktore pracuju od 75 do 300V. kukni na nabijacne alebo pristroji vzadu. ak mas vsetky taketo prisposobive tak si kup len redukciu - len prechodky z tých dvojkolíkov do ich kolíkov. Ak máš niečo čo má len 220V napájanie tak musíš kúpiť trafo na to
redukciu kupis v kazdom indosskom obchode za libru, neoplati sa to kupovat na letisku alebo tak.. okolo hotela bude urcite nejaky off licence, tak tam sa spytaj..
@midnight takže mi nemusíš písať ako hlupučkej, práve teraz si takto so slovenskou koncovkou jede moj foták na anglickej nabíjačke. v tretej dierke je palička a dve nozicky si v hentom jak slovenska koncovka.
@saddath hej hej, ale alison mi minule kúpila normálnu redukciu na žehličku, lebo si myslela, že ma to zabije, a nedala si vysvetliť, že to je v poho ale to je najlepší spôsob
@transplantovana nop hej ale ta tvoja zehlicka sa potom nedala vybrať zo zastrcky....inak ja to uz nepouzivam,lebo uz mam len jednu vec so slovenskou koncovkou hihhi. inak som nevedela ze adaptér sa volá aj redukcia
@midnight no tu máš! už to potvrdila aj soa! tak vieš na čo je tá palička!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
redukcia stoji asi 2€a trafo min. 20€
ale inač ja som svk nabíjačku napchala aj do uk zásuvky a nabilo sa všetko v pohode len... vyžadovalo si to istý boj
ty si asi v detstve nemala toto
že? inak by si chápala v čom je problém.
plus tvar nie je jediný rozdiel.
@midnight no tu máš! už to potvrdila aj soa! tak vieš na čo je tá palička!