Nevie mi niekto prosím poradiť nejakú overenú agentúru, ktorá sprostredkuje prácu a nepýta nejaké veľké sumy peňazí? Alebo máte nejakých kamarátov, ktorí pracujú v zahraničí a vedeli by mi poradiť ? Ďakujem
Zase tak geniálne jazyk neviem, aby som išla na vlastnú pesť hej ja viem, že to nebude zadarmo, ale nejako lacno, lebo viem, že napríklad kamarátka platila 300 eur agentúre...ja by som asi obetovala max.150
no to by sa šiklo aj mne ja som pozerala rôzne agentúry a väčšinou si hradíš len letenku a ostatné ti hradia a vybavia oni... lenže ten plat už v anglicku nie je oveľa väčší ako tu...takže som stále vo fáze uvažovania keby si dačo šikovné našla daj mi vedieť
» www.agenturaprace.sk toto... dneska som to dívala... len na dva mesiace akosi nemôžem nič nájsť... ale cez toto chodia aj z jednej školy na cyprus na prax... čiže overené to je
@qachna nie je vacsi ako tu? no z takej lepsej prace tu dostanem za mesiac 400 eur a tam kde idem, mam za tyzden (4 dni prace) 12 hodinovky okolo 250-300gbp
@trdelniiiq môže byť, ja som tam nikdy nebola nevyznám sa len som pozerala kurz meny a tiež aj známi čo mi vravia tak sa to oveľa znížilo, ale neviem naozaj hádat sa nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Zase tak geniálne jazyk neviem, aby som išla na vlastnú pesť hej ja viem, že to nebude zadarmo, ale nejako lacno, lebo viem, že napríklad kamarátka platila 300 eur agentúre...ja by som asi obetovala max.150