Čo si myslíte o angličtine pre samoukov? Máte s tým nejaké skúsenosti? Dá sa z toho niečo naučiť? Ak hej vedeli by ste mi odporučiť nejaké knihy,cd,kazety...? Pretože ja sa angličtinu neučím lebo ma učitelka preradila na nemčinu x( Myslím si že angličtina
podľa mňa sa najlepšie samonaučíš, ak teda už aspoň ako tak poznáš základy angličtiny, keď si prečítaš nejakú po anglicky napísanú knižku (tvojmu srdcu najbližšiu) nejakú, čo si už proste čítala v slovenčine, aby si si mohla domýšľať, mne takéto, čo sa jazyka týka dosť pomohlo...
Pre mňa je angličtina pre samoukov jasná voľba. Pôvodne som chcel kúpiť si jazykový kurz, ale tie peniaze... Začal som hľadať na internete alternatívy, tak v prvom rade to sú učebnice - teraz je veľký boom učebnica angličtiny pre samoukov Slovíčkareň s audio CD » www.slovickaren.sk
A odtiaľ som prešiel na interaktívny online kurz, ktorý ma doučil zvyšok » www.speakingfriends.com/anglictina-pre-...
Pred dvoma týždňami som sa vrátil z Anglicka a môžem povedať, za tak krátky čas som veľmi spokojný s výsledkami svojho krátkeho štúdia!!!
Ja som sa angličtinu nikdy neučil, všetko som sa naučil sám...buď z rozprávok čo som pozeral ako decko , a potom neskôr z online hier čo som hrával...čiže odporúčam ti to všetkými 10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.slovickaren.sk
A odtiaľ som prešiel na interaktívny online kurz, ktorý ma doučil zvyšok
» www.speakingfriends.com/anglictina-pre-...
Pred dvoma týždňami som sa vrátil z Anglicka a môžem povedať, za tak krátky čas som veľmi spokojný s výsledkami svojho krátkeho štúdia!!!