Ahojte, onedlho mám prijímačky z angliny a chcem sa opýtať tých čo už to majú za sebou, že aké to bolo, aké cvičenia sa zvyknú objavovať, čo sa pýtajú na interview zvyčajne..aj že na akej škole ste boli..
ked clovek chce a maka nauci sa plynule anj aj bez toho zeby vyliezol z diery v ktorej byva ...to ze si bola von moze byt + pre teba ...ale v tabulke za to body nedostanes
mala som anglinu na prijímačkách na UK management a bolo to ľahké. gramatika aj slovíčka, ktoré stredoškolák v pohode zvláda. reading bol trocha divný, ale na to sa nedá naučiť, ten text by bol zle čitateľný aj v slovenčine. prekvapilo ma písanie slohu ale keďže téma bola environment tak nebol problém
a myslím si že dokonale plynule anglicky sa len zo školy nenaučíš ale prijímačky testujú len tú školskú anglinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a myslím si že dokonale plynule anglicky sa len zo školy nenaučíš ale prijímačky testujú len tú školskú anglinu