ANGLIČTINA V ELEKTROTECHNICE A INFORMATICE - VUT BRNO
Je tu niekto z tohto odboru alebo aspon FEKT VUT? Neviete ake je naozaj uplatnenoe tohto odboru? Na profile absolventa je vzdy vsetko vychvalene, ale skutocnost byva ina. Co som vsak pozeral predmety, studium sa mi zda dost narocne tak som zmäteny ..
tak brat študuje atomatizácie či čo to na fekte a je to celkom dosť využiteľné myslím si a ľudia čo to robia tak celkom dosť zarábajú :ehm: ale ťažké je to tam jak koň
chodim tam som na tli a nevim ake je uplatnenie oboru, podla mna zalezi ci sa aj ucis alebo prechadzas s Eckami a potom sice mas titul ale si yebos takze tolko k uplatneniu
@feklus a ta teleinfo je aká? Mal si pred uz pred studiom niejake vedemosti alebo skusenosti s predmetmi? Lebo ja som z gympla a polovicu veci nemame ani neberieme
taká LIGHT verzia bežného IT štúdia. Light znamená, že tam máš menej technických predmetov. Úprimne neviem aké uplatnenie by si mal z toho. Jediné čo ma napadá je na Anglicky hovoriacej technickej podpore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov