Neviete nevaky program kde sa clovek ktory uz ma zaklady anglictiny moze naucit emmm profesionalnejsiu aleboooo sa zdokonalit v anglictineee????? plzz nej je freeware a na stiahnutie
nerobim si srandu, ja som to ako maly pozeraval kazdy den take 2 roky a teraz viem uplne najlepsie z triedy anglictinu, nepoznam osobne ziadneho rovesnika z mojho okolia, co ma vacsiu slovnu zasobu ako ja
a to sa v skole VOBEC neucim.. ale vobec, v zivote som sa este nepozrel doma do ucebnice a zosita
ty si sa nam tu dobre rozkecal pocuj ... a k teme, skus ceknut helpforenglish.cz a citaj anglicku wikipediu. pozeraj filmy s titulkami a ak ta to bude bavit, tak mozes aj nejaku jednoduchsiu knihu...myslim ze sa takto lepsie uci, ale kazdemu sa inak
aha az teraz som si vsimol ze mas 12... tak potom na wiki kasli a knihy mozno nejake pre deti, repolera a tak, filmy asi rozpravky, a mozno by ta bavilo prekladat texty pesniciek co pocuvas, ale zase nie cez google translator, tam sa nic nenaucis. pekne slovicko po slove a nieco sa ti do hlavy dostane. ako som pisal, si este mlada, ale je pekne ze sa uz zaujimas o aj, ja som sa hlbsie zacal dost neskoro a lutujem to, nemam tolko priestoru pre druhy cudzi jazyk
@kevin ty kokot, ja poznam vyznam slova freeware ale nebudem sa tu o pol tretej v noci este jebat a pisat to tak aby ma na druhy den nahodou nejaky trt nesiel chytat za slovicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
na stiahnutie mas aj shareware, demo a trial programy
pozeraj cartoon network
nerobim si srandu, ja som to ako maly pozeraval kazdy den take 2 roky a teraz viem uplne najlepsie z triedy anglictinu, nepoznam osobne ziadneho rovesnika z mojho okolia, co ma vacsiu slovnu zasobu ako ja
a to sa v skole VOBEC neucim.. ale vobec, v zivote som sa este nepozrel doma do ucebnice a zosita
tak si pozri vyznam slova freeware