ahojte, chcela by som ist studovat tento odbor, tak by som rada pocula vase nazory a postrehy - hlavne ludi, co to studuju. ake to tam je, pristup profakov a samotne odbory a predmety...
ktorý odbor? angličtinu či matematiku? lebo nie som si istá, či existuje u nás takáto kombinácia na dvojodbor. ak áno, tak ma vyveď z omylu.
prístup doktorov a magistrov a iných titulov tu je individuálny, každý to berie inak, takže to sa nedá všeobecne zhrnúť. hlavne ja som z úplne iného odboru, než na aké sa pýtaš
ale tak všeobecne na masaryčku sa dá povedať,že je to výbornáškola, s mnohými možnosťami, skvelým prístupom a úžasnou knižnicou. ešte som nestretla človeka, ktorý by sa nejak maximálne sťažoval na systém univerzity.
tento program je akreditovany prirodovedeckou fakultou, ale je to medzifaklutne- matika na prirodovedeckej a anglina na filozofickej...
a aky odbor studujes ty?
chcela by som hlavne vediet, ci su tam vyucujuci ferovi, lebo na vyske, kde studujem momentalne, vyhadzuju len kvoli tomu, ze nemaju prave chut nechat ta prejst, hoci ucivo ovladas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
prístup doktorov a magistrov a iných titulov tu je individuálny, každý to berie inak, takže to sa nedá všeobecne zhrnúť. hlavne ja som z úplne iného odboru, než na aké sa pýtaš
ale tak všeobecne na masaryčku sa dá povedať,že je to výbornáškola, s mnohými možnosťami, skvelým prístupom a úžasnou knižnicou. ešte som nestretla človeka, ktorý by sa nejak maximálne sťažoval na systém univerzity.
a aky odbor studujes ty?
chcela by som hlavne vediet, ci su tam vyucujuci ferovi, lebo na vyske, kde studujem momentalne, vyhadzuju len kvoli tomu, ze nemaju prave chut nechat ta prejst, hoci ucivo ovladas...