Nič iné ako anglina a komunikácia mi v podstate nešlo. Je tento odbor ekvivalentný s tlmočníctvom? V mojom regióne by som vedel ľudí s plynulou angličtinou a dobrou slovnou zásobou spočítať na jednej ruke. Napriek tomu sa pýtam: Zamestnám sa keď to vychod
prd o tom viem... ale ak si spravne pamatam, toto bolo zamerane viac na kulturu, dejiny jednoducho realie krajin. tlmocnictvo je v skratke o vrtani sa v jazyku do velkej hlbky. jazykovo lepsie su na tom tmocnici
@jegon ... vies co zamestnavatela nezaujima blbí papier ale to co realne vies .... zabijat 5 rokov na vyske ? dokazes ju na dost dobrej urovni zmaknut doma z postele za 2 roky, ked na sebe kazdy den makas ... cize neviem no .... krstny to takto zrobil .... raz sa mu prihodila celkom vazna zlomenina nohy ... pol roka prelezal na postely so sadrou, potom pol roka bez nej - jak sa doliecoval ..... necumel do blba ale zobral knihy, slovnik, nejake cdcka atd ... uz vtedy mal anglictinu zmaknutu lepsie jak hocktorí ucitel anj na zs,ss .. dovolil by som si povedat ze aj lepsie jak niektorí vs ucitelia .... potom bol chvilu v kanade a v anglicku ..... momentalne uci na sukromnej jazykovke v KE ... uci manazerov USS Kosice .... bez akejkolvek VS
tym som chcel povedat .... ze vysoka ti dobru robotu nezaruci
@rothschild pravda ale chcel by som mať výšku a jazyky sa učím prirodzene, baví ma to.
Teraz pozerám na nete Mandarínsku Čínštinu. To proste nemôže byť nereálne. Ak sa budem veľmi snažiť môžem sa naučiť a 2 roky aspoň základy. Len problém že sa to v strednej Europe asi študovať nedá. Bol by dobrý krok skúsiť Korejské tlmočníctvo na UK?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale priprav sa na to , ze castokrat sa od knihy NEPOHNES ,skutocne nepohnes ani na krok
a myslim to vazne miestami si budes bit hlavu o stenu naco si tam siel a co tam vlastne robis
btw... boze, niekto ma zase potrebu perlit xD (@4 )
kazda skola, je na hovno pokial ma niekto dutu hlavu ...
tym som chcel povedat .... ze vysoka ti dobru robotu nezaruci
vsetko je len v tvojich rukach a schopnostiach
Teraz pozerám na nete Mandarínsku Čínštinu. To proste nemôže byť nereálne. Ak sa budem veľmi snažiť môžem sa naučiť a 2 roky aspoň základy. Len problém že sa to v strednej Europe asi študovať nedá. Bol by dobrý krok skúsiť Korejské tlmočníctvo na UK?