keby nesla niektora z tych veci,tak ma to neserie,ale ked nejdu vsetky,tak pruser...kontakt len mobilom...zvlast teraz,ked to surne potrebujem...len potrebujem vediet,ci je problem v mojom kompe abo inde
@antifunebracka som nevedela, ze tu vsetci vedia moje meno no jasne, genialny napad mas na angline o vlacikoch, konieckoncov, je to anglicka hra na matike im vypocitam aku dlhu dobu mi vlacik ide, kolko zarobi a tak a pre istotu cez logaritmy nech sa nestazuju na noske vysvetlim filozofiu a vlastne tam je aj ekonomika a na slovine..tu som sa ucila no asi to fakt urobim
@acvd43xa7w podla mna funkciu "zareaguj" vymyslel tomas kvoli tebe no qeci: na angline ti staci vymenovavat interpretov - jennifer lopez the black eyed peas bruno mars... komisii to bude zniet dost anglicky oni vacsinou aj tak nepocuvaju, staci aj keby si hovorila po slovensky len s anglickym akcentom uc sa od zbirku aj slovinu a nosku som mal, 3asol sa mi pekelne hlas, ale oni aj pomahaju a tak, cize sa fakt neboj ja som to mal o to tazsie, ze furt za mnou isla baba, co sa mi pacila cize ked sa pripravovala, ja som odpovedal a chcel som pred nou vyzerat mudro no, vlastne to bola velmi dobra motivacia, lepsia, ako znamky samotne takze ak po tebe pojde sexi chalan, mas to uz napoly vyhrate
@antifunebracka som cakala nejaku poznamku na moj nick! to uz je automaticke
jooj, keby som ja takych pocuvala..len teraz som objavila novu skupinu Traband a to moc anglicky neznie no sak uvidime, daco tam pomotam s tou mojou íngliš
to si mal dost nevyhodne, nastasie, po mne nik taky nejde, ale viac ma stresuju ludia co tam budu sediet a hladiet po mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
keby nesla niektora z tych veci,tak ma to neserie,ale ked nejdu vsetky,tak pruser...kontakt len mobilom...zvlast teraz,ked to surne potrebujem...len potrebujem vediet,ci je problem v mojom kompe abo inde
Ide mi gmail aj FB...na ICQ sa mi nechce prihlásiť
jooj, keby som ja takych pocuvala..len teraz som objavila novu skupinu Traband a to moc anglicky neznie no sak uvidime, daco tam pomotam s tou mojou íngliš
to si mal dost nevyhodne, nastasie, po mne nik taky nejde, ale viac ma stresuju ludia co tam budu sediet a hladiet po mne