Veľmi všeobecné fórum, beriem všetky komentáre Chcela by som sa spýtať či to niekto skúšal Idem do druhého ročníka na strednej a chcela by som si popri tom robiť dvojročný animátorský kurz na Juskovej Voli Bol by problém, ak nie som greckokatolíč
v KE je taká vysoká škola, ale v podstate ti stačí kurz, ide o to, či to chceš mať ako zamestnanie, alebo len ako taký koníček - voľnočasovú aktivitu, kde by si si občas aj niečo zarobila. V podstate ak chceš robiť na slovensku, začať sa dá niekde v táboroch, na akciách, povedala by som že v nejako zábavnom areáli ale toho je na slovensku žalostne málo...ak by si chcela ísť robiť animátorku do zahraničia, potom na to treba špeciálne podmienky a zvyčajne sa tam nedostane len tak kadekto, musíš proste vymáknuť, jak sa vraví, dobrý flek ale inak myslím, keď sa chceš niečomu takému venovať, tak hlavne na kurzoch, kde budú ľudia čo sa v tom fachu už vyznajú a vedia kde sa čo deje, tak ti dajú kontakt, povedia ti, kde čo je, kde by si mohla ísť atď...proste, medzi ľuďmi ktorí sa tomu venujú by si ľahko mala do takej komunity zapadnúť a miesto potom príde samo a s tm gréckokatolíckym neviem, to by si musela presne tam zistiť, ale podľa mňa by nemali robiť nejaké veľké problémy...v tomto neviem, napoly spím, všeobecne si založila fórum, tak odpovedám čo viem
... V Košiciach je na OA Polárnej odbor Animátor voľného času. Nemám potuchy či to predsa otvorili, ale ak som správne počula, tak to mal byť prvý rok ...
.... V Košiciach je aj Organizácia, ktorá ťa aj zaučí aj dá príležitosť využiť to.
Ak by si chcela info, tak kľúdne napíš. Podstatné je odkiaľ si. Ja mám info len o Košiciach, ale určite je toho dosť. Google, google, google.
ja som chodila na ŠpA, škola pre animátorov, ale je trojročná a robí to DOMKA. skús si to vygoogliť, je tam certifikát potom s celoštátnou platnosťou. Ak chceš vedieť viac napíš, nechce sa mi zbytočne rozpisovať ak ťa to nezaujalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
... V Košiciach je na OA Polárnej odbor Animátor voľného času. Nemám potuchy či to predsa otvorili, ale ak som správne počula, tak to mal byť prvý rok ...
.... V Košiciach je aj Organizácia, ktorá ťa aj zaučí aj dá príležitosť využiť to.
Ak by si chcela info, tak kľúdne napíš. Podstatné je odkiaľ si. Ja mám info len o Košiciach, ale určite je toho dosť. Google, google, google.