Bohužiaľ na Slovensku nie je až tak veľa otaku fans ako v iných krajinách, ale aj tu sa nájdu nejakí tí anime milovníci neraz sa mi stalo a myslím že nie som jediná že nezainteresovaní ľudia si robia z toho srandu a nepoznajú nič iné len naruta pokemon
@spiralfaust tak na to ako je to v iných krajinách hovorím ale tak hej, bývajú rôzne festy, v piatok bol jeden v Blave-nipponfest, chcela som ísť, lenže nebolo času a napríklad my v našom meste mávame každé dva týždne premietania v takom malom kine a tam sa dotrepe vždy maximálne len 10-12 ľudí z toho 4ia sú organizátori tak preto to hovorím
@nikichan skús Full metal alchemist: brotherhood - tenje podľa originálnej mangy, je to ucelený, nie bulshit fantazy príbeh, zasadený do alternatívneho 20.storočia a celkom slušne je to ukončené.
@nikichan to máš ešte fajn v našom meste sa Anime nikdy nepremietalo v Kine a myslím že ani nebdue A jediných Otaku čo v našom meste poznám sú moji 2 spolužiaci
@mefistofel myslím že som videla aj GT lebo minule to šlo na animaxe a som si presne spomenula, ako som zbožňovala ten opening a pamätám si aj Pan z tade
Animárčenie ma síce už prešlo, no bývala som skalný fanúšik. Podľa môjho názoru ak človek vie hľadať a nájde to čo sa mu páči tak anime je v poriadku a fajn.
@coleshepter este si pozri aj dragonbal kde bol goku este maly sice to su uz velmi stare casti ale aj tak dobre :p
tam este neboli vsetci taky silny ako v Z alebo GT
@mefistofel ako bolo to dávno ale pamätám si také útržky, že malý goku a ten jeho holohlavý kamarát, nejaký starý dedko a lietajúci obláčik, potom ako bol goku v škole, taký ten zelený, potom vegeta a zápasy a že vedeli lietať, potom si pamatám na čiči, na dračiu cestu po ktorej utekal, potom na boha, malú planétu a nejaké duše v šuflíku? neviem, a ďalej si pamatám na malého songuku a jeho kamarátku Pan a nejakých mimozemšťanov ale inak dokopy nejaký súvis už neviem, trebalo by si to pripomenúť
@mefistofel vážne? hneď píšem bratovi nech sťahuje
inak moja naj scéna ako bol goku v škole a niekam sa ponáhľal, začal nervózne dupať nohou po podlahe až spôsobil zemetrasenie
@spiralfaust no ono je to take kino ktore sa už skoro nepoužíva, skôr je to také súkromné kino ktoré si musíme vždy aj odomknuť najprv a všetko si tam robime samy, veď púšťajú to tam z notebooku na plátno ale to nevadí nám to stačí no a bohužial v mojej triede nie su žiadny otaku
@coleshepter ano to sa ucil soferovat lebo čiči mu to nakazala a bol tam s nim aj picolo si pametam
milujem svoju pamet , len skoda ze neni taka ista aj na skolu
@coleshepter ja mám rada vlastne takmer všetko okrem chibi anime a takých ako je Dragon Ball napríklad mám rada Kuroshitsuji, Vampire Knight,SAO, Darker than Black,Danganronpa,Pandora Hearts, BTOOOM,Blue Exorcist,Guilty Crown,Another,Mirrai Nikii fuuuu do rána by sme tu boli Ale úplne najviac zbožňujem D.Gray-Mana to je moja srdcovka teraz už len čakám kedy bude vychádzať ďalšia manga lebo autorka je už takmer rok chorá a je to pozastavené tak som z toho dosť smutná
@mefistofel ja viem, tak isto to mám, pamať na samé hovadinky @nikichan z toho čo si menovala som nevidela nič
videla som napr. Death note, NANA, Lovely Complex, Shuffle!, Free!, Say I love you, Tonari no kaibutsu kun, Gravitation, Melancholy of Haruhi Suzumyia, Loveless, Toradora, Elfen Lied a ták
@coleshepter. Tak Death Note je klasikaa Elfen Lied tiež, len to je také smutné škoda :3 a nad free som rozmýšľala že si ho pozriem lebo sú dobré ohlasy ale akosi som nikdy nejako nepozerala športové anime tak neviem
@coleshepter tak pokiaľ je to u ok miere tak je to okej ale nejako by mi to nevadilo btw dobré anime s bishounenmi je Amnesia tam je ich toľko pekných :3
@nikichan , @mefistofel neviem či ste to nedočítalo, alebo ... proste neviem, hovorím, že mi to vadí pri väčšine Anime. Samozrejme, že sú aj také, čo majú normálnu rýchlosť. Minule som sa snažil pozerať Anime film... a akože mal nádych akčnosti, ale strašne bol pomalý. Ale jedna vec sa Anime zaprieť nemôže prepracovanosť príbehu vo veľa prípadoch. A úprimne radšej si prečítam mangu ako kukať Anime.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a až neskôr som začala vyhľadávať ostatné anime na nete
@coleshepter , a videla si vsetky casti dragonball? , ci len zatial Z?
tam este neboli vsetci taky silny ako v Z alebo GT
ale inak dokopy nejaký súvis už neviem, trebalo by si to pripomenúť
Ale už som nejako vyšla z cviku.
Skôr teraz kukám kórejske drámy
inak moja naj scéna ako bol goku v škole a niekam sa ponáhľal, začal nervózne dupať nohou po podlahe až spôsobil zemetrasenie
sice neni to neviem co extra od nich ale da sa to pozerat tu je to na CSFD » www.csfd.cz/film/332322-dra... ale dalo sa na tom pobavit
milujem svoju pamet , len skoda ze neni taka ista aj na skolu
@nikichan z toho čo si menovala som nevidela nič
videla som napr. Death note, NANA, Lovely Complex, Shuffle!, Free!, Say I love you, Tonari no kaibutsu kun, Gravitation, Melancholy of Haruhi Suzumyia, Loveless, Toradora, Elfen Lied a ták
Koľko anime postáv je potrebných na vymenenie žiarovky.
Neviete?
Predsa jedna, ale zaberie jej to 5 epizód.
Hold a to je to čo mi na Anime najviac vadí. Pomalosť. Hrozná pomalosť, hlave pti typických anime to je. Pri tých lepších to je ... proste lepšie.