Tak, kedže by som po dlhom čase chcela zase pozerať nejaké Anime, mohli by ste mi poradiť nejaké s hlbokou myšlienkou, peknou kresbou, ktoré sa dá pozerať niekde na nete? Vďakaaaaa
@dadley wau.. na tvoje požiadavky uplne padlo anime FairyTail. Je to Ecchi lebo je tam veľa úchylných dievčat a chlapcov. Majú tam superschopnosti lebo používajú mágiu. A je to pozitívne bo furt jak dokončia nejakú misiu tak sa idú ožrať do Guild House
@dadley neviem, či si videla Elfen Lied, ale sú tam superschopnosti, romantika aj ecchi. I keď nie je pozitívne, mňa, keď som ho videla prvý raz dostalo (i keď to bolo už dávno), ale vyskúšaj a je kratučké, má to len 13 epizód, to zmákneš zachvíľku
@dadley potom daj vedieť, či ťa zaujalo :3 a veru, také sú fajn, ale keď ti niekto odporučí niečo ako Bleach s 1545455 epizódami, tak sa furt odhodlávaš, či do toho ísť, lebo je to veľa a nie, No game, no life som nevidela, ale vďaka za tip :happy:
btw, aké ešte anime pozerávaš alebo máš rada? nejaké z tých takých mainstreamovejších?
@tryffanya no tie 675478 epizodove nechcem začat pozerat ani nejak sa mi do toho nechce, radšej tieto krátke, ktoré nemusim čakat na koniec dva roky
A ja som si fičala ešte pred pár rokmi dost na K-On! to bola moja srdcovkaaa a inak teraz som vlastne začala tak viac pozerat anime, včera som si pozrela Aki Sora: Yume no Naka , ale to je už také hentai trošku nemá to nejaku hlbokú pointu, je to incest, a vlastne okrem toho incestu je to o ničom
@dadley ja z tých telenovelových momentálne len Naruta a aj toho musím dohnať lebo to je srdcovka od malička to boli moje otaku začiatku s Narutom ale začala som už aj Bleach a One Piece, no potom na to nebolo času tiež som len také kratšie
A teraz mi napadlo, že by sa ti možno mohlo páčiť Sword Art Online, ja som to teraz začala (konečne) kukať a zatiaľ je to super a tiež sa to odohráva v hernom svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
btw, aké ešte anime pozerávaš alebo máš rada? nejaké z tých takých mainstreamovejších?
A ja som si fičala ešte pred pár rokmi dost na K-On! to bola moja srdcovkaaa a inak teraz som vlastne začala tak viac pozerat anime, včera som si pozrela Aki Sora: Yume no Naka , ale to je už také hentai trošku nemá to nejaku hlbokú pointu, je to incest, a vlastne okrem toho incestu je to o ničom
A teraz mi napadlo, že by sa ti možno mohlo páčiť Sword Art Online, ja som to teraz začala (konečne) kukať a zatiaľ je to super a tiež sa to odohráva v hernom svete