Ahoj, chcela by som poradiť nejaký vážne dobrý anime seriál. Teraz som dopozerala Tokyo Ghoul a tento žáner ma neskutočne zaujal. :3 Nevedeli by ste o nejakom anime kde nie je násilie vymedzené na boje, je tam to "temno" a pritom je to stále magické, nere
↓Death Parade.. je to o tom že ľudia po smrti idú na také miesto (niekedy bar niekedy niečo ako lázne), a je tam barman 'arbiter' ktorý súdi ktorý z nich pôjde do Voidu (ich duša bude navždy v temnote) a kto bude Reinkarnovaný.. je to ale dosť smutné anime mne pri niektorých epizódach pomaly slzy vyšli
↓Bleach... nevýhoda že to má cez 300 dielov, ale je to magické anime Ja som cca na 105 časti a nejak moc sa mi nechce pokračovať ale tie boje sú tam uplne EPIC. Hlavne jak v tom AMV povie Aizenovi "misete yaru yo" uplne ppči voice actora ma hl. postava proste
↓Zankyou no Terror.. anime o dievčaťu ktoré stretne 2 mladých chalanov ktorý začnú chodiť na jej školu a zistí o nich že sú to terroristi. Dávajú hádanky policajtom a snažia sa zmeniť svet na lepší svojim spôsobom. Anime je krátke ale koniec je celkom smutný
aspoň som to skúsil ja moc magické anime nepoznám teda aspoň neviem ako mám chápať "magické" to akože chceš aby tam boli draci a magia ? xD.. neva no možno sa ti niečo bude páčiť ak nie poznám anime po chobot aj kus tak ti sem napíšem iné ak by si ešte chcela
Wau ďakujem :3 a magické myslím, že sú tam démoni, duchovia, kanibali a tak :3 takže nie nejakú rozprávku ale niečo s príbehom (čo najmenej reality).. no to prvé sa mi pozdáva, pozriem :3 ale ak máš ešte niečo, prosila by som
@frostyglance tak potom skús
Deadman Wonderland - to je dosť masaker anime škoda že ma len 12 dielov sa mi tak páčilo že som až musel dočítať mangu aby som vedel ako to celé skončí a bolo to dosť smutné hlavne keď moja obľúbená postava prišla o ruku, oko a neviem čo ešte čekni video tam sa katuju jak blazni. Maju takú schopnosť tí Deadmani že ovládajú krv vlastnú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dalej je dobre Another, Ao no exorcist, Asura Cryin, možno by som povedala aj Nurarihyon no Mago
D.Grayman
Trinity Blood
Hellsing
nenapadaju mi zatial dalsie...
- Higurashi no naku koro ni -> miestami vtipne ale dost temne
- Umineko no naku koro ni
↓Bleach... nevýhoda že to má cez 300 dielov, ale je to magické anime Ja som cca na 105 časti a nejak moc sa mi nechce pokračovať ale tie boje sú tam uplne EPIC. Hlavne jak v tom AMV povie Aizenovi "misete yaru yo" uplne ppči voice actora ma hl. postava proste
↓Zankyou no Terror.. anime o dievčaťu ktoré stretne 2 mladých chalanov ktorý začnú chodiť na jej školu a zistí o nich že sú to terroristi. Dávajú hádanky policajtom a snažia sa zmeniť svet na lepší svojim spôsobom. Anime je krátke ale koniec je celkom smutný
aspoň som to skúsil ja moc magické anime nepoznám teda aspoň neviem ako mám chápať "magické" to akože chceš aby tam boli draci a magia ? xD.. neva no možno sa ti niečo bude páčiť ak nie poznám anime po chobot aj kus tak ti sem napíšem iné ak by si ešte chcela
Deadman Wonderland - to je dosť masaker anime škoda že ma len 12 dielov sa mi tak páčilo že som až musel dočítať mangu aby som vedel ako to celé skončí a bolo to dosť smutné hlavne keď moja obľúbená postava prišla o ruku, oko a neviem čo ešte čekni video tam sa katuju jak blazni. Maju takú schopnosť tí Deadmani že ovládajú krv vlastnú.
InuYasha
Vampire Hunter D