mno InuYashu mam doma a to vsetky casti ale este som nemala cas si ich vsetky pozriet zatial sa mi to paci...... inac sa mi hrozne paci Naruto a Bleach
aj tie ako si ich nazval nekomercnejsie mam rada ale zase rychlo je koniec a to nemam rada .........ta ako povedal Mayo je jedna vec ktoru nemam na anime rada a to je to ze raz skoncia(serialy)
Jojo dragon ball je jednoznačne Numero Unomedzi anime, najsvätajšia klasika ...hej to s tým narutom ma sere pretože to bolo vynikajúce anime čo sa týka charakterov aj deja, ale jaksi začal mať velký úspecha a začali to naťahovať, len aby zarobili a Nruto ako seriál na to doplatil
preto radšej krátke anime, tie su prepracovanejšie a dejovo ucelenejšie
inakje zaujímavé že to neplatí o dragon ball, ktorý má asi miliardu dielov a bol stále svižnejší a svižnejší....teda až na tie súboje ktoré trvali aj 20 dielov, čo keď stekukali ako ja na RTL tak to bol zabijak mesiac pozerať ako sa dvaja marujú
Naruto shipniečo nepoznám.....iba Naruta. Kuknem do googla čo je to zač, ale jak tu tak píšeš asi to bude lepšie ako posledných 70 dielov toho ibaNaruta
inuyasha skoncil naozaj onicom... A nove diely sa nerobia preto lebo nieje matrica. Imi slovami si pocu az km sa manga ukonci a potom spravia anime.
Naruto zacina byt pomay ale isto otrepany. Cim viacej dielov (a fillerov) tym horsie.
Co sa stahovania tyka: www.baka-updates.com tam maju vsetko anime a aj skupiny ktore ich ripuju a dekoduju. Ja osobne odporucam skupinu LIME lebo od nich ide najviac skvelch dual audio animes
A ak mozem odporucit tak skvele anime "history´s strongest disciple kenichi" je to taky mix fighting a comedy.
No kukal som Naruto Shippuuden, ale je to tiež rozťahané strašne a dávajú to raz za týžden, takže dopozerám to asi až o rok neh sa mi to nazbiera...ale aspoň dejovo to zatial ide dopredu, iba moc pomaly :/
Dragon Ball... lol xD Vzdy som "mal rad", ked sa za celu cast nic nestalo, akurat si nepriatelia milionkrat povedali "Ich werde dich vernichten!" a pod.
Naruto je dost v pohode anime, videl som asi 100-120 dielov. Co ste spominali tie nudne diely po 150-tom, tak to by mali byt fillery, kedze tusim chybala dohoda medzi animatormi a tvorcom mangy.
Nie som taky Anime-veterán ako Ygor, ale napriek tomu si dovolim odporucit: Golden Boy (len par dielov, totalna uchylnost, ale skvele anime, ktore si vzdy rad pozriem), Ranma 1/2 (na tom som okrem Dragon Ballu vyrastal - niektore diely boli dost dobre), este Ragnarok the Animation (ale, to je dost späte s hrou Ragnarok Online), á uz mi nic nenapada ^_^;
a pls nevie niekto jak prejde v shaman king master of spirits 2 mikiushiu yoa otca ako idem dalej bo na posuvanie bedni potrebujem tokageroh a kde ho ziskam
Naruto a Bleach su total ze super...fakt az na tie diely v ktorych sa vlastne nic nedeje, a dej nejkde dopredu ale naruto shipopuden je dost dobry aj ked tam to tiez ide velmi pomaly...a vie niekto ci je uz shaman king anime dalsie casti?????diksss
jj dragon ball to je klasika...Z a GT som videl cele aj vsetky filmy...ako Gokuho Kamehameha nemala chybu, pozeraval som to v anglictine(prvykrat som videl dragon ball v case ked o pokemonoch nebolo ani slychu v madarcine ...pokemoni ma drzali tam v 12-15 roku...a teraz letim na narutovy...len ma sere ze tam viac prekecaju a menej bojuju
Akoze budem tu asi jedina,kto tu Naruta nevidel,ale ani mi tych jeho x dielov nechyba,radsej menej ale kvalitnejsie (a drsnejsie . Takze Hellsing,Rurouni Kenshin OVA, Speed Grapher,HIgurashi No Naku Koro Ni a potom take rozne komedie.Ale vypisovat sa mi tu vsetko nece.
Naruto je len po 135. diel ako Naruto manga, potom sú už len fillery... a Shippuuden je fakt dobrý, len nechápem nač dávajú do Naruta toľko fillerov, že "aby stihli tvorcovia písať mangu" čo je blbosť keď manga je za dielom 400 a Shippuuden je niekde okolo 200...pri Bleachi to chápem, veď tam je rozdiel medzi mangou a anime asi len 5 dielov či ako som počula...
Wolf´s Rain, Ergo Proxy, Loveless, Pet Shop Of Horrors, Hellsing...z tých známejších som videla pár častí Bleach a teraz pozerám vo voľných chvíľach (t.j. raz za mesiac) Full Metal Alchemist a Cowboy Bebop...Naruta a Bleach neuznávam, nakoľko je tam priveľa fillerov...
mno akoze naruto je na moj v kus moc dlhe a roztahane a chcelo by to viac premakat dej ale inak sa to da ale death note a yu yu hakusho no to je supis ale su dobre aj zanre na style vampire knight alebo comeddy ako rosariio to vampire a nehovoriac o romantike ako je boku wa imouto no koi wo suru alebi junjou roomantica...gravitation...kirepapa a dalsie
dragon ball je jednoznacne naj, je to moja srdcovka, a inak k tomu ze inuyasha blbo skoncil to je tym, ze Rumiko Takahashi , prerusila pracu na mange a potom sa do toho zase pustila a anime medzi tym islo dalej a skoncilo, neviem ci uz manga je dokoncena nejak som to necekoval, ale sa mi zda ze som niekde cital ze asi zrobia druhu seriu alebo nieco take a tam uz bude normal koniec ale nie som si isty, mozno som si to zmylil s inym anime
jj filleri sú pohromou anime... Naruto je podľa mňa super (ak vynechám tie filleri) aj Shippuuden a manga to isté...
Ale strašne ma sklamal posledný diel Vampire Knight Guilty ktorý je úplne iný než manga - celý diel je presne naopak v porovnaní s mangou - tam by som uvítala ten filler keď ešte nevedeli aká bude manga tak si to nemuseli dopredu vymýšľať a dokafrať to...
Death Note - super, hlavne prvé diely (prvých cca 10 najmä) potom ako zomrel Lawliet (L/Ryuuzaki) to až také zas nebolo ale posledný diel bol super
Elfen Lied - strašne smutné ale dobré, snáď bude aj 2. séria
D.N.Angel - haluz
Princezná Mononoke (Hime) - klasika, ale videla som to strašne dávno, to ešte v roku 2001 keď som mala 9 a bola maniak na Pokémonov (waw, keď ich bolo len 150 tak som ich vedela vymenovať všetkých podĺa abecedy a teraz tí malý prváčikovia, že ich je až 500 a dielov 800 no zbohom...)
Final Fantasy - Spirit of Vithim som videla ešte v 2001 takže si to nepamätám (neuveriteľné, ja som to vtedy videla aj s Mononoke Hime na Markíze!), Last Order - zíde sa vidieť skôr ako si pozriete Advent Children - úžasnééé...takmer ako naozaj
Spirit (tuším to dali v splovenčine ako Cesta do Fantázie abo ako) - už si to moc nepamätám, akurát to, ako sa jej rodičia premenili pri prežieraní na prasatá
Bleach - to pozeraám teraz, zatiaľ super a potom si pozriem gravitation, Blood+, atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A som sklamany!!! Dost nahovno to skoncilo a uz nerobia dalsie casti, PRECO??? PRECO MI TO ROBIA?
A to je jeden z dovodov, preco nenavidim serialy... lebo raz skoncia
Inak, to je jedine anime, ktore som fakt pozeral. Inak, neviem, nic ine ma tak neuputalo...
nemam rad ked sa zastavti dej a vlastne kazda cast je o "niecom" a vlastne nikde sa to nepohne a kazda cast skonci dobre.
To nemam rad...
A naruto to iste...
preto radšej krátke anime, tie su prepracovanejšie a dejovo ucelenejšie
inakje zaujímavé že to neplatí o dragon ball, ktorý má asi miliardu dielov a bol stále svižnejší a svižnejší....teda až na tie súboje ktoré trvali aj 20 dielov, čo keď stekukali ako ja na RTL tak to bol zabijak mesiac pozerať ako sa dvaja marujú
Ad Naruto Shippuden: yhbt.mine.nu
to iste s BLEACH
mam toho pozrete celkom hodne- hellsing, cowboy bebop, trigun, samurai champloo, rurouni kenshin, wolf's rain, afro samurai, trinity blood, angel's sanctuary, Vampire hunter D, king of fighters
teraz mam rozpozerane Fate/ stay night a potom sa vrhnem na Death note
Naruto zacina byt pomay ale isto otrepany. Cim viacej dielov (a fillerov) tym horsie.
Co sa stahovania tyka: www.baka-updates.com tam maju vsetko anime a aj skupiny ktore ich ripuju a dekoduju. Ja osobne odporucam skupinu LIME lebo od nich ide najviac skvelch dual audio animes
A ak mozem odporucit tak skvele anime "history´s strongest disciple kenichi" je to taky mix fighting a comedy.
Inak, neuci sa tu niekto z vas po japonsky alebo po cinsky?
Naruto je dost v pohode anime, videl som asi 100-120 dielov. Co ste spominali tie nudne diely po 150-tom, tak to by mali byt fillery, kedze tusim chybala dohoda medzi animatormi a tvorcom mangy.
Nie som taky Anime-veterán ako Ygor, ale napriek tomu si dovolim odporucit: Golden Boy (len par dielov, totalna uchylnost, ale skvele anime, ktore si vzdy rad pozriem), Ranma 1/2 (na tom som okrem Dragon Ballu vyrastal - niektore diely boli dost dobre), este Ragnarok the Animation (ale, to je dost späte s hrou Ragnarok Online), á uz mi nic nenapada ^_^;
Ale strašne ma sklamal posledný diel Vampire Knight Guilty ktorý je úplne iný než manga - celý diel je presne naopak v porovnaní s mangou - tam by som uvítala ten filler keď ešte nevedeli aká bude manga tak si to nemuseli dopredu vymýšľať a dokafrať to...
Death Note - super, hlavne prvé diely (prvých cca 10 najmä) potom ako zomrel Lawliet (L/Ryuuzaki) to až také zas nebolo ale posledný diel bol super
Elfen Lied - strašne smutné ale dobré, snáď bude aj 2. séria
D.N.Angel - haluz
Princezná Mononoke (Hime) - klasika, ale videla som to strašne dávno, to ešte v roku 2001 keď som mala 9 a bola maniak na Pokémonov (waw, keď ich bolo len 150 tak som ich vedela vymenovať všetkých podĺa abecedy a teraz tí malý prváčikovia, že ich je až 500 a dielov 800 no zbohom...)
Final Fantasy - Spirit of Vithim som videla ešte v 2001 takže si to nepamätám (neuveriteľné, ja som to vtedy videla aj s Mononoke Hime na Markíze!), Last Order - zíde sa vidieť skôr ako si pozriete Advent Children - úžasnééé...takmer ako naozaj
Spirit (tuším to dali v splovenčine ako Cesta do Fantázie abo ako) - už si to moc nepamätám, akurát to, ako sa jej rodičia premenili pri prežieraní na prasatá
Bleach - to pozeraám teraz, zatiaľ super a potom si pozriem gravitation, Blood+, atď...