b) Prídem viac-menej pracovne Turnaje (mimo hudobných hier) stíhať určite nebudem a ani pri tých hudobných hrách neplánujem účasť (posledné dva razy ma nahovorili na účasť vo funny turnaji v DDR a vždy vďaka mne prehral niekto, kto by sa inak dostal oveľa ďalej a ja som z toho potom mala výčitky svedomia :S takže tento rok ma nepresvedčia... )
ja pojdem... ale chcela by som sa spytat ze ako to je so sutazou COSPLAY??? ako to preieha? alebo co sa tam vlastne robi? pozerala som sice pravidla sutaze ale chcem vediet o tom viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
b) Prídem viac-menej pracovne Turnaje (mimo hudobných hier) stíhať určite nebudem a ani pri tých hudobných hrách neplánujem účasť (posledné dva razy ma nahovorili na účasť vo funny turnaji v DDR a vždy vďaka mne prehral niekto, kto by sa inak dostal oveľa ďalej a ja som z toho potom mala výčitky svedomia :S takže tento rok ma nepresvedčia... )
chodim z donutenia (tento rok nejdem - maturujem tri dni pred tym (aspon mam ten pocit ) )