budi ma mobil a presne ako ty, aj ja po case zacnem nenavidiet zaciatok tej pesnicky, tych prvych par sekund ktore ma vzdy vytrhnu zo spanku =D tak dlho som mala na budik nastavenu piesen od BFMV - Hearts burst into fire, ze som zacala nenavidiet ten krasny zaciatok na gitare =D
ja mam ako melodiu budika psycho to ma zarucene vzdy zobudi a aj cely dom
okrem toho mam este dalsie tri budiky, ktore obcas zhasnem a spim dalej, zobudim sa v case ked mi konci asi stvrta hodina a nepamatam sa na to ze by mi zvonili
Ja mám trojitý budík, budím sa sám, ak sa nezobudím sám od seba tak ma zobudí mobil a ak ma nezobudí mobil tak ma mama zobudí, lebo vstáva o 10 minut neskôr ako ja Ale väčšinou ma budí mobil. No nedá sa povedať že tú pieseň nenávidím, iba jednu som znenávidel, každý rok dám inú.
Cez zimu ma zobudí budík na mobile ale cez leto sa v drvivej väčšine zobudím ešte pred tým. Totižto vtedy spávam pri otvorenom okne a to nad obchodom, oproti jeden pes stále breše a keď nie on tak stále sa nájde iný pes ktorého si dajaký trpák uviaže na zábradlie kým nakupuje v obchode. A keď je v nom aj 20 minút tak pes nevie čo zo sebou... Takých blbcov by som strielal. Bohová prechádzka pre psa, uviazať na zábradlie.
A keď ma nezobudí žiadny pes tak ma zobudia malé džavotajúce deti početnej rodinky bývajúcej v rodinnom dome vedľa našej bytovky...
Inak už ma ráno zobudila aj zrážka, spievajúca pohľadnica ktorá sa zošuchla za skrinu a nemohol som ju vybrať, či dychovka ktorá hrala o pol šiestej ráno na počesť primátorovi. (tiež sused) júj...
aj mna budi mobil... najprv som si tam daval tie najlepsie pesnicky... ale po case som prisiel na to ze je to chyba .. setky som znenavidel ... teraz mam dajaku prednastavenu hlupost z mobilu
mno ja sa viem zobudit iba so Simple Plan a musi to byt riadne drasticka pesnicka....mam 3 a tie menim...Shut Up!, Running out of time, Take My Hand. zobudi aj mrtveho!
ked vstavam skoro tak ma budi melodia na mobile Aneta Langerova - Desetina, lenze ono to zacina tak ticho ze sa mi ta melodia este nezruinovala kedze ja sa budim podvedome na tu melodiu ktora je tak slabo ze to v podstate nie je ani pocut len sa na to budim.. neviem ci sa da z toho daco pochopit
a ked vylihujem a mam budik napr. na 9.00 tak mama klasicky budi asi musi mat pocit ze zijem alebo co sa ma pyta po osmej ci nechcem ist do skoly uz..
Dva budíky v mobile-jeden o 5:20,druhý o 5:25 s melódiou Evergrey-Words mean nothing.Predtým som mal Led Zeppelin-Stairway to heaven a predtým veľa ďalších.Ale nedá sa povedať,že by som ich znenávidel
mam budik na mobile a zatial vsetky pesnicky co som mala som znenavidela ked som ich poucla inokedy teraz mam nirvanu - where did you sleep last night koli dvom dovodom: po prve je to jedna z mala pesniciek,ktore mam v mobile a ktore zo zaciatku nehraju az tak nahlas,takze z toho nestanem taky trochu sok.. a po druhe tato pesnicka sa neda znenavidiet..uz ju mam ako budik dost dlho a stale ju mam rada
budievala ma mama,ale teraz si uz nastavujem budik na mobile,bo mama zlyhala ale tam tiez ma to tak zobudi, ze mam pocit akoby ma budila armada vojakov a nieto budik na mobile,kde je zvucka takato: piiiiiiiiiiiip-piiiiiiiiiiiiiip-piiiiiiiiiiiip...a cim dlhsie tym hlasnejsie:/
podla mna je najlepsie, ak ma zobudi niekto iny (ale nie surovo ale kedze vstavam prva tak sa musim spoliehat na ten mobil...no a na nom mam ako zvucku "Natural Born Grooves - Candy on The dancefloor", lebo to ma vie celkom fajn zobudiť...ucite by som si vsak nedala nejaku leonu lewis, to by som asi spala skor dalej
moj budicek na mobile ma asi takyto obsah: "spinkaj dal... jsem sice budik ale kasli na mne, kasli na praci. zustan v pohode doma... spinkeeeej.." kiez by som ho mohla pocuvnut
mna kazde rano budi As you´re falling down od Escape the fate a nemozem povedat zeby sa mi to nejak zunovalo...prave naopak-takmer cely den som nabita energiou a mam dobre naladu
cynicism od svablastu, ale nezacinam ju nenavidiet, pretoze uz pri prvom zavibrovani moja ruka vystreli a budik vypne.. takze z tej melodie vela nezacujem
ja sa budím na zvuk budíka v mobile, také cŕŕŕn cŕŕŕn. lebo: ak by som sa budila obľúbenou pesničkou-znenávidím ju a ak neobľúbenou, tak celý deň vrčím, kúšem, škriabem a podobné zvieracie pudy sa vo mne prebudia. spôsob zobudenia je u mňa VEĽMI dôležitý
Noo ja mám budík... Hlasoval som ze nefalšovaný, ale on je už elektrický. Problém je v tom, že nie je na baterky takže ak cez noc vypadne elektrina len na 10 sekund rano sa nezobudim (Lebo sa budík resetne)
Budík mám nastavený na mobile a ako pesničku mám Rednex- Riding alone ... Veselá country pesnička ktorú neznenávidím nikdy pretože to sa nedá.. a okrem toho sa mi s ňou spája toľko zážitkov že vždy sa musím usmiať
kedysi som mal ako budik nastavene jooodlovanie....to ma vzdy zarucene zobudilo ...pak som presedlal na Easy target od blinku...co bol tiez dost drastak hned tak zrana ....a cileky mam nastavenu cast s filmu Dedictvi "zastaf ,zastaf, to je Kaaaja......"
ja som sa minule nasrala a nadstavila si zvonenie ake mam na to ked mi niekto vola aj na budik a to ma zarucene zobudi len si myslim ( v tom spanku este ) ze mi niekto vola .D
no ja si davam na mobil vacsinou nieco tak hnusne, ze radsej rychlo vstanem aby som to vypla lebo ak mam nieco dobre pocuvatelne, ani si neuvedomim ze hned zase zaspim..
No já budík nepotřebuju, mně budí kočka ve dvě ráno, soused s vrtačkou v pět a abych to měla pojištěný, nejpozdějš v půl sedmý (záleží na ročním období a počasí) se nedá vydržet se zavřenýma očima kvůli slunci svítícímu skrze roztrhaný závěsy a rozbitý žaluzie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
okrem toho mam este dalsie tri budiky, ktore obcas zhasnem a spim dalej, zobudim sa v case ked mi konci asi stvrta hodina a nepamatam sa na to ze by mi zvonili
A keď ma nezobudí žiadny pes tak ma zobudia malé džavotajúce deti početnej rodinky bývajúcej v rodinnom dome vedľa našej bytovky...
Inak už ma ráno zobudila aj zrážka, spievajúca pohľadnica ktorá sa zošuchla za skrinu a nemohol som ju vybrať, či dychovka ktorá hrala o pol šiestej ráno na počesť primátorovi. (tiež sused) júj...
a ked vylihujem a mam budik napr. na 9.00 tak mama klasicky budi asi musi mat pocit ze zijem alebo co sa ma pyta po osmej ci nechcem ist do skoly uz..
a akurat som si dala krasnu pesnicku na budik tak sa mi dobre stava:p
a inac to je (hypocrisy- LIVING TO DIE)krasna cmuk
a taku peknu pesnicku mam nastavenu na telefone, ale radsej nepoviem aku, lebo ptm isti ludia do mna zacnu pcvat...
)
pre každý prípad mám budík na mobile - neutrálne pípanie
Budík mám nastavený na mobile a ako pesničku mám Rednex- Riding alone ... Veselá country pesnička ktorú neznenávidím nikdy pretože to sa nedá.. a okrem toho sa mi s ňou spája toľko zážitkov že vždy sa musím usmiať
Skvelo ma to pripraví na den a zdvihne naládu