@amikadze tak konkretne mna napadlo ze skorpion je vizualne celkom pekny zivocich, je aj nebezpecny ked sa s nim moc zahravas a na svoje znamenie som viac menej hrda, lebo sa okolo nich hovori dost vela veci ze ja by som do toho mozno aj isla
@hoperpohroma vlastne, dve niekde na ramene by boli efektnejšie, to by som mohla všade rozhlasovať, že konečne aj ja mám kozy a každého sa pýtať, či ich chce vidieť
ale len preto, ze skorpion je relativne pekne zviera, a zaroven mam rada svoje znamenie, keby som bola napr. panna, vahy alebo ryby, tak urcite by som do toho nesla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Dali by ste si svoje znamenie vyfetovať?
lol...
@amikadze vieš, pre niektorých ľudí to má aj hlbší význam, nielen že to je nejaké trápne znamenie, kt si niekto vymyslel
ale tak taky Lev je celkom pekny, alebo ryby v tvare Jin a Jang este krajsie.
a okrem toho, tetovanie môžem mať jedine na mieste, kde si ho môžem jednoducho skryť vzhľadom k svojej budúcej profesii, takže je to u mňa zbytočnosť
(A čo sa týka čínskeho horoskopu, tak koza akosi neprichádza do úvahy).