no ak su to tohtorocne letne vypalovaky tak nic lebo morandi ci duffy a im podobne to nie je hudba...ale ak je to nejaky kvalitny rock kludne ti dam cislo na pevnu
Ja robim tiez anketarku ale nie cez tel. je to dost sranda, bo mam zdrzovat ludi na ulici 45 min ked niekto mate zaujem, zaberiem vam len "par minutiek" hihihihi
@7 čo mam hovorit za seba? ja mam rad fakt dobru hudbu a preto nemam moc chut rozpravat sa o komercnych picovinach co hraju na radiu. ale ked chces zavolaj.
@19 to som mala ist robit aj ja, vyplnat dotazniky, ale podmienka bola aby mi dali tel. cislo a oni by ich potom otravovali... no uz to vidim ako sa ludia hrnu
mam ti teda poslat cislo TS-kou? ked tak uvazujem, treba im tie jednotvarne ankety trochu domotat (holynight, čo ty na to?), nech vedia, že existuju aj nejaky iny druh hudby a stovky perfektnych a pritom neznamych skladieb.
pre všetkých- tuto neni žiadne zneuživánie dát, je to len pičovinka čo si vymyslelo rádio expres.. volám cez zlaté stránky ale zdvíhaju mi sami dochodcovia nepríjemní a fakt ma už vytáčajú..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Inak nechce expres robiť anketu či majú dávať na začiatky pesničiek to trápne "rááádioo expresss" ? (Fakt to tam neznášam )
vies co taka otazka tam nie je ale mohla by som to zapisat do poznamky
no čo ludia nepomoze mi nikto???
Nemozes urobit jednu vynimku na mobil?