Zopár ľudí ma nahováralo na to aby som sa oholil. Tak som to aj urobil. Teraz dostávam rôzne reakcie. Od niekoho pozitívne od niekoho negatívne. Preto sa obraciam na vás. S briadkou alebo bez? Vo fotoalbume mám jednu fotku s briadkou a druhú bez(tam síce
no ja si myslim ze vyzeras lepsie s briadkou ale co je viac sexi ti nepoviem ale myslim ze podstatne je ako sa to viac paci tebe kazdy ma vlastny styl a image
Ďakujem všetkým. Ja si tu briadku znovu nechám narásť, pretože bez nej to nie som ja. Cítim sa strašne nesvoj keď sa pozriem do zrkadla. Aj ľudia čo ma videli na živo povedali že vtedy to bolo lepšie. Zaokrúhľuje mi to tvár a som strašne nevýrazný. Vyzerám ako nejaký bifľoš a nechcem zažiť pri kupovaní cigariet aby odomňa pýtali občianský...
Mne sa viac pacis bez... ale to bude mozno tym ze nie si nagelovany... mozno...... Ale v podstate je to jedno, najlepsie bude vtedy ked sa budes dobre citit, nie??????? Teda aspon podla mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov