@tikalok A prečo si to myslíš.Len zisťujem ako ľudia dokážu rozobrať túto úlohu.A teba si pamätám z ankety o mikrobiológii.ty si tam rozoberal miestnosti prírodovedeckej fakulty a to zas príde mne pomätené.Navyše teba je prd do to akú anketu založím+ nevieš čítať nadpis.Môj vek ani duševný stav nemáš riešiť.Takže asi tak.
@krampus a možno to bude práve tým, že som nadpis čítal? a môžem sa kľudne vyjadriť aj k veci: v slove veľryba nie je žiadna chyba. Nie je to ryba, je to veľryba.
@krampus a ja sa ospravedlňujem za to, že to nejako záhadne vychádza tak, že práve v tvojich témach sa najprv venujem blbostiam, až potom tomu podstatnému
Totiž, keď niekto definoval slovo veľryba tak, že je to "ten a ten cicavec žijúci v mori, ktorý má tie a tie vlastnosti"; tak sa žiadnej chyby nemohol dopustiť a ani žiadna chyba v slove nemohla nastať.
Chyba je napr. v slove "chiba" v takom kontexte, v ktorom je slovo "chiba" myslené ako slovo "chyba", a chyba je tam preto, lebo podľa určitých lingvistických zákonov sa v slove "chyba" píše "y".
@krampus priklanam sa k alpynusovi...jednoducho tak bola pomenovana, takze v slove chyba nieje..chybu mozno urobil ten kto pomenovanie zadal..ale je akceptovane a vseobecne zauzivane tak o chybe de facto je tazko hovorit..to je ako ze kaspicke more nie je more ale jazero nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Alebo potom, žiadna chyba ?
nie veľryba, ale delfín!
@sarahwhiteflower Mňa tvoj príspevok rozosmial,nič v zlom.
@tikalok A prečo si to myslíš.Len zisťujem ako ľudia dokážu rozobrať túto úlohu.A teba si pamätám z ankety o mikrobiológii.ty si tam rozoberal miestnosti prírodovedeckej fakulty a to zas príde mne pomätené.Navyše teba je prd do to akú anketu založím+ nevieš čítať nadpis.Môj vek ani duševný stav nemáš riešiť.Takže asi tak.
@cocca-colla Nie je to blbosť.Otázka je formulovaná jasne.Ide o to ako si ju vyložíš.A teda či máš tendenciu komplikovať si veci.
@cocca-colla Ja som sa tiež na tomto nachytal
@hnisavica Presne tak
Nemyslím si, že si úplne korektný.
Totiž, keď niekto definoval slovo veľryba tak, že je to "ten a ten cicavec žijúci v mori, ktorý má tie a tie vlastnosti"; tak sa žiadnej chyby nemohol dopustiť a ani žiadna chyba v slove nemohla nastať.
Chyba je napr. v slove "chiba" v takom kontexte, v ktorom je slovo "chiba" myslené ako slovo "chyba", a chyba je tam preto, lebo podľa určitých lingvistických zákonov sa v slove "chyba" píše "y".
V tom prípade si mal inak zadať tému : )