Tak som sa rozhodla uveriť Juliusovi Birdzusovi že na každom názore záleží, preto tu zakladám túto anketu (a aj preto lebo si myslím že už tu je až príliš nových tém o tom istom). Takže v prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať všetkým čo sa podieľajú n
prečo zase?! ja už nemám síl... ved to je chore.. akoby sme enboli ludia ale opice ,kurva..... a nech mi nik nevarví, že je to v dosledku dezorientácie
Ja som z noveho Birdzu zdezorientovana,ale to neva Casom si zvyknem ako mnoho inych Birdzakov.Budme radi,ze je su tu ludia,ktory sa snazia urobit Birdz krajsi a lepsi a v podstate sa im to dari
Hmm mne sa nepáči to, že neviem/nedá sa mi zmeniť moja hlavná foto.. Som si len tak nastavila takú, kde mám o pekných pár rôčkov menej , a už by som zase chcela aktuálnu
A ešte by sa mi viac páčil presný čas pridania komentu..ale to len taká kozmetická vada
Ja nechapem ludia, sak ked to nechcete citat,neotvarajte toto forum, ked chcete, otvorte, pridajte aspon duchaplny koment a konec.. Co sa stale stazujete ze je to tu stokrat taka tema? Ved ked nechcete, precitajte si inu...
@21 lebo ina diskusia (respektiva diskusia o inom) tu vlastne ani nie je...
Inak uz by sa fakt zislo spravit jeden velky ERASE (aj tak je uz pomaly polnoc) a zmazat vsetky diskusie a nechat 1-2 kde je uz aj tak vsetko vysvetlene. Ved toto fakt nie je normalne, ako ocakaval som, ze sa zalozi par tem o tom ze "novy birdz" ale toto uz je fakt prehnane ked najnavsie diskusie su iba o tom istom. Nemam nic proti konstruktivnej kritike ale taka tu skoro ani nie je... vsetci len pindaju nad uplnymi kravinami ako je ze nevidia svoje tajne cislo pricom keby sa nespomenie tak nemaju ani len sajn ze nieco take tu je.
A dezorientacia? Ved je tu skoro vsetko take iste ako predtym +/- par drobnosti. Jedine co sa spravilo je ze sa viac menej poupratovalo - podelili sa casti do sekcii nech z toho nie je bordel. Thats all.
PS: ze sa vam tu nepaci? Po tyzdni alebo dvoch po tom, ze birdz je modry ani pes nestekne a budete tomasa and spol bombardovat otazkami ako si v profile spravite farebne pismo, ako zmenite styl, ako tam date obrazok a ci sa tam da dat video, animacia atp.
@24 , Chavezko ked sme mali nove tsky boli 3-4 diskusie o tom, ked sa daco stalo boli 3-4 diskusie o tom, vzdy po 1-2 dnoch to prehrmelo a znormalnilo. a novy BIRDZ je asi tak radikalna zmena, ze sa ani tak necudujem ze miesto 3-4 diskusii je o tom 10-15 diskusii, predpokladam ze potrva mozno 2-3 dni po spusteni noveho birdzu, kym tato tema prehrmi... a potom sa to znormalni
Ja chapem ze nove diskusie o tom vznikaju to je predsa logicke, ale ked je za sebou 5 diskusii kde sa riesi to iste?? To uz je na mna silna kava. Nepovedal by som ani ň keby je diskusia "new birdz" par inych diskusia "new birdz v ruzovom" ale takto vidno ze ludia si nedaju ani len tu najmensiu namahu aby si pozreli diskusiu, ktora sa vytvorila pred hodinou alebo dvoma a kde uz dokonca aj su odpovede na ich otazky. A vysledkom je zasrane forum tym istym a ty dokolecka odpovedas na to iste (a to neratam TSky...). Cudujem sa, ze to modi este nevymazali, kedze na vsetkych forach (nie len takychto teenage ale ja povedzme serioznych napriklad o IT, hrach, filmoch) by sa to davno zmazalo a pomaly rozdavali bany za to... (nehovorim ze teraz zabanujme polku birdzu, ale nechavat to uplne bez kontroly evidentne nie je tiez najlepsi napad).
Nechcel som aby sa diskusie o BIRDZ mazali v tychto dnoch, aby to nevypadalo, ze sa niekto stazuje na novy BIRDZ a my to hned zmazeme. A uprimne, s touto situaciou som ratal a jedine co som dufal, ze napor "diskusii o BIRDZ" prestane 2-3 dni po spusteni, cize zajtra/pozajtra... DUFAM
Mohlo sa to podľa môjho názoru vyriešiť veľmi elegantne. Tomáš mohol založiť 2 diskusie ohľadom nového Birdzu:
1) Čo sa vám na novom Birdze páči?
2) Čo sa vám na novom Birdze nepáči? (nápady, pripomienky, sťažnosti, chyby...)
Tieto 2 diskusie sa mali držať na vrchu rebríčka diskusií ako kedysi Mayov blog o náboženstvách. A tým pádom by bol pokoj, lebo iná každá diskusia, ktorá by vznikla o Birdze by sa mohla s kľudným svedomím a okamžite zmazať, stačilo by autora odkázať na 2 spomínané diskusie, v ktorých má pokryté všetko - či už chvály, alebo sťažnosti. Možno by to nebolo odveci v budúcnosti, ak Birdz ešte chystá nejaké úpravy...nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mne stacilo pozriet a som bol zorientovany
@9 hezky povedané, potlesk
A ešte by sa mi viac páčil presný čas pridania komentu..ale to len taká kozmetická vada
Inak uz by sa fakt zislo spravit jeden velky ERASE (aj tak je uz pomaly polnoc) a zmazat vsetky diskusie a nechat 1-2 kde je uz aj tak vsetko vysvetlene. Ved toto fakt nie je normalne, ako ocakaval som, ze sa zalozi par tem o tom ze "novy birdz" ale toto uz je fakt prehnane ked najnavsie diskusie su iba o tom istom. Nemam nic proti konstruktivnej kritike ale taka tu skoro ani nie je... vsetci len pindaju nad uplnymi kravinami ako je ze nevidia svoje tajne cislo pricom keby sa nespomenie tak nemaju ani len sajn ze nieco take tu je.
A dezorientacia? Ved je tu skoro vsetko take iste ako predtym +/- par drobnosti. Jedine co sa spravilo je ze sa viac menej poupratovalo - podelili sa casti do sekcii nech z toho nie je bordel. Thats all.
PS: ze sa vam tu nepaci? Po tyzdni alebo dvoch po tom, ze birdz je modry ani pes nestekne a budete tomasa and spol bombardovat otazkami ako si v profile spravite farebne pismo, ako zmenite styl, ako tam date obrazok a ci sa tam da dat video, animacia atp.
Ja chapem ze nove diskusie o tom vznikaju to je predsa logicke, ale ked je za sebou 5 diskusii kde sa riesi to iste?? To uz je na mna silna kava. Nepovedal by som ani ň keby je diskusia "new birdz" par inych diskusia "new birdz v ruzovom" ale takto vidno ze ludia si nedaju ani len tu najmensiu namahu aby si pozreli diskusiu, ktora sa vytvorila pred hodinou alebo dvoma a kde uz dokonca aj su odpovede na ich otazky. A vysledkom je zasrane forum tym istym a ty dokolecka odpovedas na to iste (a to neratam TSky...). Cudujem sa, ze to modi este nevymazali, kedze na vsetkych forach (nie len takychto teenage ale ja povedzme serioznych napriklad o IT, hrach, filmoch) by sa to davno zmazalo a pomaly rozdavali bany za to... (nehovorim ze teraz zabanujme polku birdzu, ale nechavat to uplne bez kontroly evidentne nie je tiez najlepsi napad).
1) Čo sa vám na novom Birdze páči?
2) Čo sa vám na novom Birdze nepáči? (nápady, pripomienky, sťažnosti, chyby...)
Tieto 2 diskusie sa mali držať na vrchu rebríčka diskusií ako kedysi Mayov blog o náboženstvách. A tým pádom by bol pokoj, lebo iná každá diskusia, ktorá by vznikla o Birdze by sa mohla s kľudným svedomím a okamžite zmazať, stačilo by autora odkázať na 2 spomínané diskusie, v ktorých má pokryté všetko - či už chvály, alebo sťažnosti. Možno by to nebolo odveci v budúcnosti, ak Birdz ešte chystá nejaké úpravy...nie?