@qwer28 ale ci to najde alebo nenajde je uplne irelevantne, to je uz vysledok akcie ktoru nieje schopna spravit.. to ako keby sa niekto pytal jak sa vklada kluc do zamky.. to ci potom zamok po vlozeni kluca odomkne alebo neodomkne nieje predmetom danej diskusie o tom ako sa vklada kluc do zamky, pretoze s tym to nema nic, na odomknutie zamku nema ziaden vplyv akym sposobom tam vlozis kluc ci budes stat na hlave alebo hopsat na jednej nohe.. predmetom bolo ako to najst na ulozto, odpovedou je napisat do vyhladavaca ulozto nazov filmu a cz za to (co zvladne aj cvicena opica) a to ci uz nieco na servery najde alebo ako dlho to bude stahovat je nieco uplne diametralne odlisne... god damnit preco ja vsetko musim kazdemu vysvetlovat ako by boli z pomocnej skoly... takym ludom by mali zakazat pristup na internet
mne ten film prisiel ako blbost so spolubyvajucimi sme ho vypli asi po 10 minutach s vyrazom WTF? tesila som sa na to ale nemala slu somto dopozerat nepacilo sa mi to
@aversio sorry, ale to, má niekto potrebu urážať mi anonymných účastníkov internetovej diskusie za ich osobný neutrálny názor mi príde fakt detinské a trápne...a nebudem sa tu hrať na urazenú a hádať sa s tebou, vôbec ale vôbec mi za to nestojíš
skutočne? povedala som, že sa s tebou nebudem na túto tému hádať, tak len krátko... nemyslím, si že som to bola ja, kto sa začal povyšovať nad ostatných..... a tiež nemám potrebu vyvodzovať si absolútne subjektívne závery z toho, čo kto napísal... ale ak by si s tým nebodaj mal problém, tak si kludne reaguj ďalej, už ma to ďalej nazaujíma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov