No asi to bude tak, že si nekúpim iPhone 3GS-ko ale 3G .. snáď ten rozdiel rýchlosti medzi nimi nejako pretrpím ... Tak sa chcem opýtať že čo si myslíte, koľko € by som mal dať za 3G 8GB alebo 16GB .... tak za 8GB verziu 150 € je podľa vás málo/akurát/veľ
kupovat 3Gcko co ja viem... ja mam iPhone 3G a mam ho len na telefonovanie a net... na aplikacie a hry mam iPod ktory ma rychlejsi procesor (ako iPhone 3GS). na iPhone mam pochopitelne iOS 3 (lebo s iOS 4 to mrzne) cize na nom nemam moznost pustit lepsie aplikacie kedze uz pomaly kazda aplikacia bezpodmienecne vyzaduje minimalne iPhone 3GS a iOS 4
...takze ak chces tam mat aplikacie a nemas iPod tak si 3G urcite nekupuj... mna to 3G 16GB stalo 90€ ale to preto lebo som to kupil od brata
@icefist ... do iPodov sa nevyznám ..... je to tak rozdelené že iPod touch 1.generacia,2.gen.,3.gen.,4.gen. ? ..... ake su medui nimi rozdiely ? a cena ?
2G MC (MC model - ma novy bootrom, ak sa nemylim tak taky ako maju iPody a iPhony 4 generacie .... cize sa tazsie jailbreakoval, resp bolo treba dlhsie cakat kym ten jailbreak na nete vyjde)... ma 600Mhz procak ako iPhone 3GS. ja som ho mal zadarmo k Macbooku Pro co som si kupil, to bolo pocas celosvetovej studentskej apple akcie. cca od noveho roku ho uz nepredavaju, stal 199... teraz ako pozeram sa predava za 239 ale to je uz 3G alebo dokonca 4G, neviem...
rozdiel medzi mojim a tym co predavaju teraz je snad vo vsetkom uz tamten ma dva fotaky, moj nema ani jeden, tipujem ze je aj rychlejsi a ma novy display...
mám 3G ale je to už pre mňa šrot nahodil som si tam 4.2.1 a konééc... seká to ale strašne... a ako Aplle hovoril že prinesie zrýchlenie a nebude sekať a tuším seká viac ako predtým a naviac mi prestal fungovať multitouch... proste idem prepnúť aplikáciu a iPhone mi to reštartuje a hodí do núdzového režimu... proste nemôžem prepínať aplikácie medzi sebou... keď chcem prehodiť aplikáciu musím prechádzať do nej cez menu ja by som kúpil minimálne 3Gs
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...takze ak chces tam mat aplikacie a nemas iPod tak si 3G urcite nekupuj... mna to 3G 16GB stalo 90€ ale to preto lebo som to kupil od brata
2G MC (MC model - ma novy bootrom, ak sa nemylim tak taky ako maju iPody a iPhony 4 generacie .... cize sa tazsie jailbreakoval, resp bolo treba dlhsie cakat kym ten jailbreak na nete vyjde)... ma 600Mhz procak ako iPhone 3GS. ja som ho mal zadarmo k Macbooku Pro co som si kupil, to bolo pocas celosvetovej studentskej apple akcie. cca od noveho roku ho uz nepredavaju, stal 199... teraz ako pozeram sa predava za 239 ale to je uz 3G alebo dokonca 4G, neviem...
rozdiel medzi mojim a tym co predavaju teraz je snad vo vsetkom uz tamten ma dva fotaky, moj nema ani jeden, tipujem ze je aj rychlejsi a ma novy display...