Ahojte, mesiac som brala antibiotika a obmedzila som šport, pila colostrum...
Dnes som sa dozvedela že ich budem musieť brať zase, no neviem si predstaviž žeby som mala dalšie mesiace fungovať bez toho čo robím najradšej, bez behu a zároveň...je fak
ale ke´D to napríklad nie je preto,že máš chrípku, ale ich berieš pre niečo iné a nejak ťa to neoslabuje,tak by sa ti nič nemalo stať,kedy si trénovala...
Keď berieš antibiotiká to znamená že máš v sebe nejaké bacili ak sa budeš namáhať antibotiká na to nebudu stačiť pretože tvoje telo bude oslabené cvičením(nehovoriac o tom že ťa oslabia antibiotika) a aj keď sa ti to z počiatku zlepší potom ti to môže prejsť do (no nespomeniem si na to slovo potom sa ti to bude neustále vraciať a dáš si pauzu ešte na pekne dlho ja som raz išiel na slovenský pohár dosť nachladení(ani som nebral antibiotika) a po tej súťaži som skončil neskutočne oslabený kým som to čo nasledovalo prekonal tak som si pekné 2 týždne poležal a na tréningy som nešiel dobrý pol roka pretože sa mi to stále vracalo a vracia sa mi to doteraz hoc už nie tak často. Od vtedy si dávam bacha na to aby som chorý nerobil nič namáhavé. Inak to bol jediný prípad za posledných cca 15 rokov čo som bral antibotika. Takže si dávaj bacha.
poviem ti to tak..moj spoluziak niekolko krat odignoroval anginu, nevylezal ju, chodil cvicit a trenovat aj ked bral antibiotika az nakoniec skoncil na mesiac v nemocnici a na dalsie dva mesiace mu zakazali uplne cvicit, ak sa tam nechce vratit.. radsej to vydrz
ano, je to pravda, ze ked pri uzivani antibiotik vyvijas nadmernu namahu, znizuje to ich ucinok. podla mna. no hold smola, ale nie je ti zdravie najprednejsie? netvrdim ze beh a pod. co pises nie je zdraviu prospesne, ale ked ti tie antibiotika dali, asi mali dovod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ke´D vládzeš, tak asi by to nemalo oslabiť účinok...