@hetfield práve naopak, tie lieky dosiahli, čo mali. ona mala prestať myslieť na urážky svojho fotra a mala sa z nej preto stať absolútne "flegma", čo sa aj stala. Ale žial vedľajší efekt je taký, že úplne ochladla a už viac nechce (a ani nateraz asi nedokáže) byť citlivá a jemná ako predtým.
ano antidepresiva mozu vygumovat vsetky emocie, to je cena za to ze depresivny clovek sa chce zbavit neznesitelneho smutku, tak ale tie lieky to nerobia tak, ze ta zbavia len smutku, zbavia vsetkych pocitov, si potom ako zombik :/ proste nic. ale ked tuzi clovek nieco citit tak ich vysadi a ono sa to vrati
inak si pamatam ze ked som vysadila ad ja tak asi po dni som bola prvy krat po 3 rokoch nadrzana, takze ono nieco sa vracia do povodneho stavu celkom rychlo
To keď berie človek vážne je ako stroj(vlastná skúsenosť) keď to vysadi i tak nikdy nič nebude také ako predtým...ale je to o dačo lepšie i ked dost skreslené
tak snád by ste mali nieco nájst, nakolko je PREVIS ponuky nad dopytom (abo ešte donedávna bol..),
strašne, dost vela bytov, /domov volních k prenájmu, /predaju..
@lyterka to by som nerobil pretože by sa to malo vysadzat postupne i keď ja som s tým sekol na tvrdo ale poviem ti sranda to nebola a zlé pocity a myšlienky boli dosť znasobene a triaskoval som jak taký fetak nedokazal som zaspať bez chlastu a ako strašne prepnutia som mal hl problém si pamätať veci ale ako bral som dosť divne kombinácie liekov
Vlastne je to mozne. Ked som bol v puberte, rad som experimentoval.. Kamosova mama brala antidepresiva, tak sme jej ich zobrali a brali sme ich my. Samotne, s alkoholom, s travou, s alkoholom a travou, v kombinacii s inymi liekmi, v kombinacii s inymi liekmi a alkoholom.. atd.. Niektore komba boli dost zaujimave.. Ale co som chcel povedat, tie antidepresiva mi akoby vypli pocity.. A celkom sa mi ten stav pacil
@mmajuskaa3 Nie, ešte v posledný víkend sme sa rozlúčili a bola v pohode. A vždy chcela čakať, s tým nemala problém. Taká bezcharakterná nie je. Samozrejme, ten odchod to iba utvrdil. Kebyže sme spolu dennodenne aj teraz, tak je to o inom, ale takto jej tie lieky vygumovali akékoľvek city aj pri spomienke na spoločné chvíle, ktoré vždy inak veľmi prežívala, nakoľko som len "niekto ďaleko".
Nwm ako ty, ale ja by som si dával pozor na to, čo tvoja priateľka pije a berie. Mne sa nikdy nepáčilo, keď dievča pije resp. droguje a k tomu berie lieky.
Stretnite sa, porozprávajte sa znovu. Ale, vzťah na diaľku ti skrachuje.
No nič hoši, dík za všetky rady, ale "príbeh" má svoje absurdné vyvrcholenie. Holka si našla iného. Ešte si ma nahnevane blokla a odmieta komunikovať, dokáže to narobiť poriadnu šarapatu veru.
Čítala som si tu ten tvoj príspevok už včera. Hm, tak to mi je ľúto taký koniec Diaľka, pomerne začínajúci vzťah a bohviečo ešte vedia narobiť svoje To prejde. Nehnevaj sa na ňu, nedoprosuj sa a v duchu jej buď vďačný, že ti dala slobodu a príležitosť nájsť si niekoho lepšieho Teraz ti to možno bude znieť ešte kruto, ale je lepšie keď to urobila takto po pár mesiacoch vzťahu ako po pár rokoch vzťahu...Vtedy by ťa to hnevalo asi ešte viac.
@kenako existuje skupina psycholiekov čo totálne zrušia emócie. v nádeji že tým z človeka spravia síce chladný stroj, ale aspoň schopný strojovo fungovať v bežnom živote. neviem kam patrí to čo brala, ale ak do tejto kategórie, tak po vysadení by to malo postupne vyprchať.
až na to že pointa tých liekov je že za tú dobu strojového fungovania si človek vytvorí normálny život ktorý ho potom po vysadení začnej aj tešiť, takže otázka je či v ňom bude znova priestor pre teba.
@midnight áno, presne to sa jej stalo. Dnes sme si napokon všetko vysvetlili. Nemusel by som to sem písať, ale kašlať na to, možno to bude niekoho zaujímať, alebo nebodaj aj pomôže.
Stratila ku mne akékoľvek city práve keď začala brať lieky, lepšie povedané postupom času, lebo ešte dva týždne dozadu sme sa lúčili a vyzeralo byť všetko fajn. Ale vtedy si začala uvedomovať, že vo svojom stave vzťah na diaľku nezvládne, preto tomu aj sama dopomohla, keď začala nasilu zabúdať na spoločné chvíle a tým strácať akékoľvek city voči mojej osobe. Dnes už je asi týždeň od toho, čo ich po mesiaci vysadila. Našla si iného. Hovorila, že sama nechápala, lebo sa jej nikdy ani veľmi nepáčil a hlavne si myslela, že poriadne dlhú dobu nebude mať akýkoľvek vzťah. Ale okrem brania sedatív mala aj ďalšie vážne zdravotné problémy v tomto období a on jej po mojom odchode pomáhal a zaľúbila sa. Nemám jej to za zlé, aj keď to zabolelo. Sama priznala, že je psychicky labilná (otec a celkovo jej minulosť) a potrebuje mať niekoho pri sebe, čo som jej ja žial nemohol dať, a preto by si sa v takomto vzťahu na diaľku naopak ešte viac trápila.
@xxar3s zas pozor, nerob zo mňa hovado. Ja som ju neopustil, ona od úvodu vedela, že budem preč a bude to náročné. Ja som jej pragmaticky sám hovoril nech sa do toho netlačíme nasilu, ale ona chcela veľmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
riešenie (pre vás oboch) - zober a zahod jej tie add.pills (abo vrát ich do farmacie,)
- a namiesto liekov, pítia, alkoholov, depresií začnete spolu hladat (okrem konsenzu, lásky, štastia, atd.. ) - 1 - 2izb+kk, teda privát
! jak prosté, milý Watsone! :p ; 8)
tak snád by ste mali nieco nájst, nakolko je PREVIS ponuky nad dopytom (abo ešte donedávna bol..),
strašne, dost vela bytov, /domov volních k prenájmu, /predaju..
tak ale hlavne, ked si chcú iniy 2 spolu žít, a majú už 18++,
tak najlepší liek na to všetjko je - avízo*nehnutelnosti, a - ..
- ..vela, dost vela $€ :p :/(
Stretnite sa, porozprávajte sa znovu. Ale, vzťah na diaľku ti skrachuje.
@kenako vzťah na dialku nemôže fungovať ty si ju opustil a ešte sa čuduješ že má depky? teraz je čas posunúť sa ďalej, čo si čakal?
ale na zaciatku som tiez tak tusim nejako vyradila pocity
a hlavne add uz neberiem
ale som iny clovek odvtedy urcite
(co moze byt aj vekom)
až na to že pointa tých liekov je že za tú dobu strojového fungovania si človek vytvorí normálny život ktorý ho potom po vysadení začnej aj tešiť, takže otázka je či v ňom bude znova priestor pre teba.
Stratila ku mne akékoľvek city práve keď začala brať lieky, lepšie povedané postupom času, lebo ešte dva týždne dozadu sme sa lúčili a vyzeralo byť všetko fajn. Ale vtedy si začala uvedomovať, že vo svojom stave vzťah na diaľku nezvládne, preto tomu aj sama dopomohla, keď začala nasilu zabúdať na spoločné chvíle a tým strácať akékoľvek city voči mojej osobe. Dnes už je asi týždeň od toho, čo ich po mesiaci vysadila. Našla si iného. Hovorila, že sama nechápala, lebo sa jej nikdy ani veľmi nepáčil a hlavne si myslela, že poriadne dlhú dobu nebude mať akýkoľvek vzťah. Ale okrem brania sedatív mala aj ďalšie vážne zdravotné problémy v tomto období a on jej po mojom odchode pomáhal a zaľúbila sa. Nemám jej to za zlé, aj keď to zabolelo. Sama priznala, že je psychicky labilná (otec a celkovo jej minulosť) a potrebuje mať niekoho pri sebe, čo som jej ja žial nemohol dať, a preto by si sa v takomto vzťahu na diaľku naopak ešte viac trápila.
smola že som mal pravdu, ale zároveň super že som mal pravdu že ešte stále viem odhadovať ľudí.
2. Určite neoslabujú city a radosť
3. Určite nerobia z ľudí "stroje"