Na birdzi je jedna užívateľka (lucia niečo ) ktorá založila antifanklub konkrétne userovi @fxx , ževraj preto lebo si založil fanklub a ona to jednoducho neznesie tak mu musí spraviť antifanklub.
ani antifankluby ani fankluby žiadnych užívateľov by tu nemali byť... alebo nech si každý spraví svoj vlastný fanklub (svojej osoby/nicku) nech je tu spravodlivosť nie? upside down...
mne nic neprislo, ale suhlasim s @maloupohromou.@fxx jej nic nespravil pokial viem, mozno jej vadi jeho vystupovanie v predovsetkym v jej forach, ale kazdy normalny clovek vidi ze tam ide o blbosti, o nezmysly... a ona sa musi hadat a silou mocou hladat najtranejsich uzivatelov atd. A mala by tu byt ista tolerancia voci ostatnym.
ale ak niekto niekomu založí fanklub, tak asi preto, že si to podľa neho zaslúži ( a ak si založí sám sebe fanklub, tak to je divné).
no ale ak niekto založí antiuser fanklub, tak je to detinské a trápne, vyvolávajúce spory a pod. Jednoznačne také niečo zničiť už v zárodku, lebo nám to tu prerastie cez hlavu
@bluepanter povedzme že som si založil fanklub sebe lebo sa milujem,mám sa rád a fandím si,tak som si založil fanklub,do ktoreho sa mi aj pár ludí pridalo,ona založila antifanklub lebo....ani neviem prečo,závidí? či ju to ponižuje? snaha o zviditelnenie sa..
minimálne ten fanklub zrušiť...ale neviem, čo niektorí máte so spamom, akoby vás tak strašne otravovalo zrušiť jednu TSku....to ste nahlásili každého, kto vám kedy poslal otravnú správu?
proti @fxx ovi nic nemam. no ohradzovat sa tym, ze antifanklub je už konkrétny útok na jeho osobu... fxx tiez dost konkretne utocil na jej osobu vo forach - taky argument sa mi zda byt dost nespravodlivy voci nej. aj ked si myslim, ze ban by bol pre nu ideal. no asi by nepotrvalo dlho a vznikol by novy nick lucia1994654 (alebo ine cislo).
Vzdy bude nieco, co sa ludom paci a nieco, co sa ludom nepaci. Ked zalozim akykolvek fanklub, je mi jasne, ze nebudem mat len priaznivcov, ale aj odporcov. Tak ako buzerantska promenada v Bratislave../.
@fxx Som myslel, že budeš organizovať aj nejaké akcie typu "Najkrajší blog na tému FXX" , uverejníš svoj životopis a tak. Ak to má byť sranda, tak nech je nejaká recesia.
@malapohroma zaujímavé, že na skupinu ,,Levicok/Dudri/Bohviekto (ak som sa netrafila ani v jednom, menovaným sa ospravedlňujem) je kokot" si takto nereagovala. Bola podstatne urážlivejšia, ale nezaložila ju LuciaNiekoľko.
Toto beriem ako celkom rovnaký útok proti užívateľovi.
...ahoj!!!chcela by som Ti osviežiť pamäť, že keď ja som ešte nemala na diskusie a ankety ban, založila som ankety aj o konkrétnych birdz-nickoch, a ak sa mi dobre zdá, aj ty si bola medzi všetkými kritikmi, ktorá hovorili, že tie ankety sú až potupné...táto anketa je namierená doslova proti jednému konkrétnemu nicku(moje až natoľko konkrétne neboli)-mne, každý sa tu veľmi dobre zabáva na môj účet a administrátor túto diskusiu nevymazal!!!
@lucia199513 tie ankety sa mi pacili, lebo niektori ludia tam boli nominovani ferovo teda az na tych co sa nominovali sami a na tych ktorych si nominovala ty
óóó, jasné...vieš ale, že v mojich diskusiách aspoň nebol len jeden človek, ako je to tu u teba...ty si toto namierila rovno proti mne...premenuj sa na velkapohroma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
každopádne je to nemorálne a ponižujúce. Som za BAN, i keď z technických príčin sa dá akurát tak zablokovať konto, tak hlasujem za to.
ale ak niekto niekomu založí fanklub, tak asi preto, že si to podľa neho zaslúži ( a ak si založí sám sebe fanklub, tak to je divné).
no ale ak niekto založí antiuser fanklub, tak je to detinské a trápne, vyvolávajúce spory a pod. Jednoznačne také niečo zničiť už v zárodku, lebo nám to tu prerastie cez hlavu
Mimochodom už len za SPAM mi mohla dostať BAN
@e12 pekne vyjadrené
i tak to pomôže len Fxx, bude populárnejší
a čo, a prejeme mu to
Toto beriem ako celkom rovnaký útok proti užívateľovi.
...ahoj!!!chcela by som Ti osviežiť pamäť, že keď ja som ešte nemala na diskusie a ankety ban, založila som ankety aj o konkrétnych birdz-nickoch, a ak sa mi dobre zdá, aj ty si bola medzi všetkými kritikmi, ktorá hovorili, že tie ankety sú až potupné...táto anketa je namierená doslova proti jednému konkrétnemu nicku(moje až natoľko konkrétne neboli)-mne, každý sa tu veľmi dobre zabáva na môj účet a administrátor túto diskusiu nevymazal!!!
óóó, jasné...vieš ale, že v mojich diskusiách aspoň nebol len jeden človek, ako je to tu u teba...ty si toto namierila rovno proti mne...premenuj sa na velkapohroma