Idem si dať predpísať anti..chcela by som sa poinformovat aké sú najlepšie bez vedľajších účinkov..chcela by som niečo na pleť a hlavne nejaku drahsiu viete niečo poradiť?
ja mam na pleť vreya a zatial celkom vidím zlepšenie ale nie je to 100% lepsie, ale dufam že bude... a myslim ze vedlajšie ucinky ma každá, ale treba sa o seba starat a nepodporovat ich vznik, ako napr. fajcenie a bez pohybu, to neprospieva žilám ani postave...
@milgamman jj, na krasnu plet radsej roaccutane, nech sa ti raz narodi mrzak
jo a za mna triquilar, na plet mi clkom pomohla, 2 kila som po nej schudla, upravil sa mi cyklus, skoncili mi moje vrazedne bolesti, len som bola mierne naladovejsia
nikto nikdy nevie pochopit ze na kadze telo reaguje antika rozne .. myslim ze nechcela pocut reci o tom ako neber to je to hnus a podobne. niekomu to zdravie znici, niekomu vobec. tym nechcem povedat ze antika je super dobra, to nie, len tie reci okolo toho ako sa dojebe takmer nikdy nikoho nezaujimaju.
Užívať antiku na pleť? 0_0 Podľa mňa je antika hlavne proti neželanému tehotenstvu prípadne pri vážnejších problémoch s menštruáciou. A všeobecne je antika hnusná chémia...
I keď "spraviť" sa do ženy má svoje čaro... ale nebudte perverzný
@milgamman a co ludia s tak vaznymi problemami ze nic z tychto "overenych liekov" nepomaha? @purenarcissism hej, a potom sa ozer, vyfajci krabicku cigariet a daj si 3 ibalginy
Nemyslím si, že je to tak úplne vhodná cesta, skús nad tým porozmýšľať. Mám spolužiačku ktorá aj keď beriem antiku na pleť, trochu jej síce pomohla, hlavne zo začiatku, ale nie sú to žiadne zázraky a posledný rok sa už nič nemení, furt má rovnako veľa vyrážok aj keď chodí ku kozmetičke atď. Je to proste chémia, niečo zlé a žiaden zázrak. Môj priateľ má napríklad hrozné akné, fakt má celú tvár plnú zapálených vyrážok, to nie je nejaký dôvod na to, aby podľa mňa mal brať také silné hormóny. Keby bola antikoncepcia pre chlapov, určite by som mu to nedovolila, pretože je to jednoducho hnus a kopa chémie. Radšej sa snažíme vymyslieť niečo iné, pomôcť mu inak a neriešiť to nijak radikálne. Aj keď teda, muž nemá antikoncepciu... Prosím, premysli si to. Každopádne ak som ťa fakt neodradila, správny lekár by ti mal spraviť celú škálu vyšetrení a mal by ti radiť na ich základe, pripomeň mu, ak máš problémy s krvou, srdcom atď., aby na to nezabudol a určite never niekomu, kto ti po 2 otázkach hocičo predpíše, keď už to chceš, tak to rob rozumne a nechaj sa vážne riadne vyšetriť.
@finishline Veľmi zlé. Bolesti prsníkov, maternice, vaječníkov, pribrala som 10kg za dva mesiace ako som ju začala brať, pleť tiež nič moc, jediné čo bolo fajn že po cca. roku užívania mi zmenšila trvanie menštruácie zo 7 dní na 4. A aj to slabučké úplne. Objavili sa mi pri nej polycystické vaječníky, aj po vysadení už vyše pol roka som ešte nemala ovuláciu ani jednu. Migrény, nulová chuť na sex... Výkyvy nálad.
Nedávala by som si antikoncepciu ak nemusíš, väčšinou, keď ju vysadíš, skončíš v stave, v akom si bola, keď si ju začala brať (t.j. znova sa vyhádžeš, atď).
Chápem tvoju bolestnú túžbu po normálnej pleti, tiež som si tým prešla, ale mne naopak pomohlo antiku vysadiť.
@purenarcissism "na alkohole nic extra chemicke nevidim" ehm...chces vzorec?
Ja beriem vsetko mozne, kvoli tomu, ake mam bolesti a problemy a ver mi, ze z toho vsetkeho je ta pojebana neskodna antikoncepcia to najlepsie.
ach... ja som úplne proti antikoncepcii pre takéto účely...
ale to nezmení tvoje rozhodnutie, preto prosím ťa, lekár je POVINNÝ urobiť ti testy, aby zistil ktorá je pre teba najvhodnejšia... to čo sedí tvojej kamoške tebe vôbec nemusí. Lebo je veľa lekárov, ktorý bez testov dajú hneď ,,nejakú" antikoncepciu, s ktorou spoločnosťou majú zmluvu. je to len biznis...
ešte by som dodala, ak si nebola u kožnej, kde by ti urobili nejaké testy, PREČO máš taak veľa akné, tak choď najprv tam. možno sa tá príčina dá odstrániť jednoduchšie
Antikoncepcia zabíja, skús sa porozprávať s nejakou biologičkou a nie lekárom môže ti natrvalo zabrániť otehotnieť, skús vnútromaternicové teliesko to ti tak nepoškodí ako antikoncepcia hoci tiež zabíja ale je menšia pravdepodobnosť že ostaneš neplodná
Ja som brala anti rok a nikdy mi nič nebolo. Musela som ju síce vysadiť, ale nie preto že by mi nejako škodila. Po vysadení mi nebolo nič, všetko fungovalo úplne normálne. Začala som ju brať koli uprave cyklu a mne osobne pomohla...ale každý má iné skúsenosti a každé telo zvláda inak...sú to predsa len prídavné hormóny, tkoré si pcháš do tela. A čo som tu čítala,že antika zabíja, tak všetky lieky zabíjajú. Pri jednom lieku aj potvrdili že je rakovinotvorní a aj tak ho všetci kľudne papkajú ďalej a lekárne predávajú Nie som ani zástanco antikoncepcie ani jej odporcom, musela som brať tak som brala a nemala som s ňou v podstate žiadne problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale rozmysli si to ešte s tou antikoncepciou, mne to dosť zničilo zdravie.
jo a za mna triquilar, na plet mi clkom pomohla, 2 kila som po nej schudla, upravil sa mi cyklus, skoncili mi moje vrazedne bolesti, len som bola mierne naladovejsia
I keď "spraviť" sa do ženy má svoje čaro... ale nebudte perverzný
@purenarcissism hej, a potom sa ozer, vyfajci krabicku cigariet a daj si 3 ibalginy
ale dam si to,co beres ty, dikicko
Chápem tvoju bolestnú túžbu po normálnej pleti, tiež som si tým prešla, ale mne naopak pomohlo antiku vysadiť.
Ja beriem vsetko mozne, kvoli tomu, ake mam bolesti a problemy a ver mi, ze z toho vsetkeho je ta pojebana neskodna antikoncepcia to najlepsie.
ale to nezmení tvoje rozhodnutie, preto prosím ťa, lekár je POVINNÝ urobiť ti testy, aby zistil ktorá je pre teba najvhodnejšia... to čo sedí tvojej kamoške tebe vôbec nemusí. Lebo je veľa lekárov, ktorý bez testov dajú hneď ,,nejakú" antikoncepciu, s ktorou spoločnosťou majú zmluvu. je to len biznis...
A antibiotiká sú tieź svinstvo