Mám užívat antikoncepciu yadine koli tomu že mám zvýšene mužské hormony a mala som nepravidelný menštruačný cyklus (napr. 8 mesiac som nemala) a sa bojím to začat brat pretože kamoška ma nastrašila že ona z nich zvracala a pod. Mna len zaujíma ked máte sk
Jj je to fakt individuálne...napríklad kamoška začala brať tú istú HAK ako ja...a týždeň jej bolo zle, vracala atď....a mne z toho nebolo zle nikdy(klop klop) takže sa neboj...keď ti nesadne tak ti predpíšu inú...ale prvé dni je to viac menej normálne keďže si telo len zvyká
Yadine je super HAK, sice nie je jedna z tych najviac antiandrogennych, ak mas naozaj zvysene muzske hormony predpokladala by som ze ti predpisu Diane 35, ale tak budis...
Yadine je vo svojej davke hormonov najkvalitnejsia HAK, takze sa nemas preco bat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Yadine je vo svojej davke hormonov najkvalitnejsia HAK, takze sa nemas preco bat.
Mám ju skoro 2 roky a nemôžem sa sťažovať.