Chcela by som sa spýtať ľudí, čo niekedy užívali antikoncepciu , keď sa im prejavili nežiadúce účinky ... za aký dlhý čas? Lebo ja som dnes zobrala 10tu tabletku z prvého balenia a celý ten čas je mi divne :/ ... mám počkať , kým doberiem balenie (čiže si
skús vydržať, obvykle sa cyklus antikoncepciou úplne upraví až po 2-3 mesiacoch... mne sa tiež najskôr zdalo, že mi vôbec nesedí prvé dva mesiace a na tretí už bolo všetko úplne v pohode ak to nie je neznesitelné, tak vydrž tie 3 mesiace a ak budú aj potom pretrvávať blbé pocity, tak choď k lekárovi, držím palce
@sandy114 bolí ma žalúdok, zle sa mi dýcha, točí sa mi hlava, jem fakt oveľa menej než predtým, ale cítim sa ako keby som zjedla 3x toľko a tak :/ , ale keby som ju nemusela brať zo zdravotných dôvodov, tak kašlem nato, ja už neviem, čo robiť a teraz skúšať každý mesiac inú, ktorá mi pomôže .. ... takže asi nemám ďalej brať radšej potom...
@fufusik to zalezi od kazdeho organizmu ako bude na nu reagovat a tiez od jednotlivej antikoncepcie.....niekto pri rovnakej znacke nema ziadne nez. ucinky (aspon nie pocas uzivania) a niekoho po par dnoch boli hlava.....v kazdom pripade uz teraz, ked vies ze ti je divne, teda nie dobre, tak to moc ok nie je....dober balenie a isto by som to dalej nezobala...(ja teda vobec...ale ak ti je zle, tak uz duplom...)
ja som užívala a nesadla mi vôbec, mávala som migrény a kŕče ale môj gyn. vravel že je to normálne, až keď som zmenila doktora bol v šoku a zakázal mi užívať akýkoľvek hormón aj keď už mám celý profil úplne na hovno hádam sa spamätá ale to svinstvo už do seba nedám
neviem,ja som žiadne zlé príznaky nepociťovala.....ale myslím si že po tej 10 tabletke to už môže byť z toho a mohla by si zájsť za lekárom to skúsiť poriešiť....
ako bolo povedane vyssie,urcite pockaj aspon 2 mesiace nech si zvykne organizmus na to..
a s tymi vedlajsimi ucinkami? no u mna pri prvej anti. sa to prejavilo po 3 mesiacoch,pri druhej po pol roku a teraz beriem 3 a zatial (musim zaklopat) mi je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
čo znamená divne?
@jeko noo, nie, neviem, proste radšej nie
a s tymi vedlajsimi ucinkami? no u mna pri prvej anti. sa to prejavilo po 3 mesiacoch,pri druhej po pol roku a teraz beriem 3 a zatial (musim zaklopat) mi je fajn