preco nechces eset???ved ten je najlepsi antivirus predava sa na celom svete ziskal mnohe ocenenia atd a predovsetkym ho vymisleli slovaci tak aky mas proti nemu problem??a ine antivirusi co poznam su shity secko aspon z mojich vlastnych skusenosti viem povedat...
pricom za ESET si musim zacvakat, zatialco AVASTje pre domace pouzitie uplne ZDARMA
osobne pozivam uz 3 roky AVAST a zatial mi blokol vsetok bordel..spokojnost 101percent
ostatne antvry ako avg nepoznam a ani by som ich neskusal-dovod-malo zname a pravdep. tiez malo ucinne. a davaj si pozor aj na nejake podozrive antiviraky, ktore ti na roznych strankach same ponukaju otestovat tvoje PC, ci v nom nemas nejaky sajrajt, kamarat si jeden takto "vyskusal" a po instalacia a naslednom restarte mu zakryptoval vsetky subory a foldre a vyhodil mu okno s kontaktnou email adresou, ze ak to chce mat znovu funkcne ma zapltit 170USD ...ved nakoniec kuk:
Hocico len nie Avasta, ten u mna skoncil po tom co cez neho presiel Virut a ja som mohol dat format c:, pretoze nepomohli ani take programy ako ComboFix alebo Avenger. Teraz mam G DATA a zatial som na nic vazne nenarazil, takze zatial oukej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.free-av.com/...
» download.drweb.com/demoreq/...
- byvaly NOD32, teraz tusim ESET
-AVAST
pricom za ESET si musim zacvakat, zatialco AVASTje pre domace pouzitie uplne ZDARMA
osobne pozivam uz 3 roky AVAST a zatial mi blokol vsetok bordel..spokojnost 101percent
ostatne antvry ako avg nepoznam a ani by som ich neskusal-dovod-malo zname a pravdep. tiez malo ucinne. a davaj si pozor aj na nejake podozrive antiviraky, ktore ti na roznych strankach same ponukaju otestovat tvoje PC, ci v nom nemas nejaky sajrajt, kamarat si jeden takto "vyskusal" a po instalacia a naslednom restarte mu zakryptoval vsetky subory a foldre a vyhodil mu okno s kontaktnou email adresou, ze ak to chce mat znovu funkcne ma zapltit 170USD ...ved nakoniec kuk:
» pocitace.sme.sk/c/4880485/falos...