Chcela by som sa opýtať ľudí (hlavne tí čo máte iPad) na nejakú fajn aplikáciu na iPad tie klasické čo sa týka sociálnych sietí a hry ako je Angry Birds už mám. Chcela by som niečo dobré
@alpynus yop, dobrý tip. BTW: Len dodám, že počkal by som s kúpou iPadu, kupovať verziu 1 a 2 je z môjho pohľadu trochu zbytočná investícia. Rovnako to bolo aj pri iPhonoch. Až verzia 3G a 3GS bola "reálne použitelná". Keď dajú do iPadu 3 Retinu, zvýšia rozlíšenie a pribudne vykonnejší procesor, prípadne dalšie užitočné funkcie, tak potom to bude už trochu za tie peniaze aj stáť. Niekedy v Q1 2012 by to mohli dať von. Uvidíme čo nakoniec bude a čo nie.
@youngchemist ak chces free tak napriklad shazam, bamboo paper, skitch..ak platene, tak urcite pages, penultimate, star walk,..a tak, rozne a do pozornosti davam app 12 days, v ktorej mas kazdy den od 26.12 do 6.1 zadarmo nejaku app, hru, video alebo hudobny album
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov