@sushivo ja sa to neznažím znevažovať len mi nejde do hlavy čo sa s takým odborom robí a uvažujem nad tým už cca mesiac a čakala som že sa konečne dočkam odpovede.
lebo mi to príde ako niečo v štýle "baví ma bio ale nie chem tak si podám prihlášku bez ohľadu na využiteľnosť"
@candy36 no vidis co vsetko sa deje vo svete, nemas prehlad, aj aplikovana etika existuje
tak chapem, ze ta to zaujima, na druhej strane ja sa radsej zo slusnosti nepytam take otazky aj ked poznam viacero odborov, ktore ani neviem co znamenaju. radsej by som sa to dozvedela nahodou nez niekoho nechtiac urazit
@sushivo no vidíš, ty sa nespýtaš, ja áno a nech sa kto chce uráža koľko chce.
a prepáč ale myslím že prehľad o odboroch ako "aplikovaná etika" fakt k životu nepotrebujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
lebo mi to príde ako niečo v štýle "baví ma bio ale nie chem tak si podám prihlášku bez ohľadu na využiteľnosť"
A aplikovaná etika? Wtf???
tak chapem, ze ta to zaujima, na druhej strane ja sa radsej zo slusnosti nepytam take otazky aj ked poznam viacero odborov, ktore ani neviem co znamenaju. radsej by som sa to dozvedela nahodou nez niekoho nechtiac urazit
a prepáč ale myslím že prehľad o odboroch ako "aplikovaná etika" fakt k životu nepotrebujem.