Neviem ja osobne by som to charakterizoval ani ryba ani rak . Čo sa týka náročnosti tak si myslím , že jediný náročný predmet je tam matika a určite tam treba vedieť na slušnej úrovni po anglicky .
môj kamarát tam je, nepáči sa mu to. Niektoré predmety sú celé v AJ, vďaka čomu boli pre neho testy náročnejšie (hoci AJ vie dobre). Naopak od @1 matika nerobila problém, to záleží od vedomostí.
Čo sa mu však najviac nepáči, je, že ten odbor samostatne nepokračuje po Bc., dá sa ísť iba na verejnú politiku alebo preč do prdele
hmm no neviem teda, matika mi nikdy nerobila nejak extra problém..čo ja som pozerala rozvrhy a charakteristiku predmetov tak čo som videla len dva boli čisto v angličtine...ách ja by som aj tak najradšej keby je celé štúdium po slovensky (samozrejme s výnimkou cudzieho jazyka)...totižto ja si neviem vybrať vysokú tak už kombinujem všetko možné , a už som zúfalá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Čo sa mu však najviac nepáči, je, že ten odbor samostatne nepokračuje po Bc., dá sa ísť iba na verejnú politiku alebo preč do prdele
chod na medzinarodne vztahy radsej..
hmm no neviem teda, matika mi nikdy nerobila nejak extra problém..čo ja som pozerala rozvrhy a charakteristiku predmetov tak čo som videla len dva boli čisto v angličtine...ách ja by som aj tak najradšej keby je celé štúdium po slovensky (samozrejme s výnimkou cudzieho jazyka)...totižto ja si neviem vybrať vysokú tak už kombinujem všetko možné , a už som zúfalá..
nie hlásim sa na EUBU