Čaute, je tu niekto, kto študuje tento odbor? Chcel by som vedieť nejaké info o tejto škole. Je táto škola náročná? Čítal som, že je tam iný systém skúšok a aj s tými kreditmi. Ďakujem za prípadné reakcie.
Nie, ja chodim na FIT VUT. Ak sa chces informatike seriozne venovat, tak na VSE sa skoro nič nenaučis. Ok, mozno nejaky excel a podobne somariny pre ekonomov, ale programatora ta škola z teba nespravi.
@obrvonjottr lol mna furt fascinuje ako si myslis, ze to, co studujes ty je pomaly Harvard
netvrdim, ze VUT FIT je lahka skola, to vobec, ale prestan zhadzovat uz ostatne skoly, co viem, tak na VSE je informatika dobra, a nie je az take lahke sa tam dostat a vystudovat
a programator mozes byt aj bez skoly, dokonca si dovolim povedat, ze to z teba ziadna skola nespravi
Najlepšie by bolo, keby to zhodnotil niekto, kto tam ten odbor študoval/vyštudoval alebo študoval na tej fakulte. Ono ja chcem študovať informatiku s ekonomickým smerom, nie FIT alebo Matfyz.
@feelagain
tak ale ostatné školy by sa najprv mali dostať na nejakú normálnu úroveň a nie rozdávať tituly zadarmo. Nevravím, že to musí byť všade očistec ako na FITe, ale preboha, ak niekto ani netuší čo je to dátový typ (ako jeden môj nemenovaný kolega z ekonomickej informatiky) a vyštuduje to tam skoro každý, tak čo si mám myslieť o takých školách?
alebo sa niečo nazve informatikou a preberá sa tam excel/word?! srsly?! Veď za svoju pokrivenú povesť si môžu sami
taak vidis no, mna zase fascinuje, ze snad kazdy rok sa chystas na nejaku inu vš, ale každý sme nejaky ... peace
@sam96x
vsak pozri si sylaby predmetov co vsetko sa tam uci a tak. VSE je lepšia než EUBA... má lepšie meno, lepšie materiálne zázemie i keď kvalitatívne je to asi zhruba rovnaké. Ak chceš ekon. informatiku, robiť s excelom kontingečnými tabulkami viac sa zameriavať na eko. a vieš, že programovať nebudeš, tak nie je problém. Čo som po internete našiel o tej škole, tak prevažne hodnotenia sú kladné a štúdium je v pohode.
Ja som si pozeral, len vieš, nie vždy to čo je napísané musí byť pravda, preto sa pýtam niekoho kto by to vedel reálne zhodnotiť. Napríklad načo sa zamerať a tak, čo tam robí najväčšie problémy, lebo to tam nenapíšu. No to je blbé, že nevie čo je to dátový typ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
netvrdim, ze VUT FIT je lahka skola, to vobec, ale prestan zhadzovat uz ostatne skoly, co viem, tak na VSE je informatika dobra, a nie je az take lahke sa tam dostat a vystudovat
a programator mozes byt aj bez skoly, dokonca si dovolim povedat, ze to z teba ziadna skola nespravi
tak ale ostatné školy by sa najprv mali dostať na nejakú normálnu úroveň a nie rozdávať tituly zadarmo. Nevravím, že to musí byť všade očistec ako na FITe, ale preboha, ak niekto ani netuší čo je to dátový typ (ako jeden môj nemenovaný kolega z ekonomickej informatiky) a vyštuduje to tam skoro každý, tak čo si mám myslieť o takých školách?
alebo sa niečo nazve informatikou a preberá sa tam excel/word?! srsly?! Veď za svoju pokrivenú povesť si môžu sami
taak vidis no, mna zase fascinuje, ze snad kazdy rok sa chystas na nejaku inu vš, ale každý sme nejaky ... peace
vsak pozri si sylaby predmetov co vsetko sa tam uci a tak. VSE je lepšia než EUBA... má lepšie meno, lepšie materiálne zázemie i keď kvalitatívne je to asi zhruba rovnaké. Ak chceš ekon. informatiku, robiť s excelom kontingečnými tabulkami viac sa zameriavať na eko. a vieš, že programovať nebudeš, tak nie je problém. Čo som po internete našiel o tej škole, tak prevažne hodnotenia sú kladné a štúdium je v pohode.
» blog.martinhujer.cz/1-semestr-na-vs...
» forum.root.cz/index.php?topic...
» www.vysokeskoly.cz/clanek/s-absolv...
» webtrh.cz/215986-informat...
» www.vejska.cz/diskuze/27995...
atd