chystate sa niekto na APOCALYPSE DEATH FEST. 6, kde vystúpia skupiny CANNIBAL CORPSE, DYING FETUS, OBSCURA a EVOCATION. ??? Akcia sa uskutoční 19.10. v Bratislave.
@5 tak ja neviem ake kapely su podla tvojho gusta sak ked budem vediet nieco v Brne dam vediet, inak to by si skor ty mala vediet co je v Brne ked tam si existuju take veci ze plagaty a tam to je vsetko detailne napisane
@7 som tu iba od soboty, tak ešte nie som zorientovaná podľa my gusta? dačo ugrowlené s istou dávkou melodična, ale neopovrhnem ani iným, ak je dobré, ale chlapské vysoká spevy moc nemusím
@8 tak to viem vyborny koncert v Zline ... sak to neni daleko od Brna tam budu Amoral , oni hrali taky technicko-melodicky death a teraz presli k takemu progresivnejsiemu zanru
@10 ale treba to skĺbiť so školou a pravidelnou dochádzkou domov, takže to by bol trochu problém a zas pri progressive si pripadám trochu ako tá princezná z tých článkov: princezná je uväznená vo veži, kt. stráži obrovský drak, takto to dopadne... (vieš, čo myslím, nie?
@15 klbenie nechavam na teba ale oni len posledny album maju taky cize vacsina koncertu by bola ajtak taka brutalnejsia teda aspon dufam ( hej hej to poznam )
@16 ale nebolo by blbé liezť na koncert dačoho, čo som predtým nepočula? (nemám náladu na sťhovanie, nových nenapočúvaných vecí mám na asi 6 CD formátu MP3 plus mínus, dačo už poznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lebo kamarat co robi sofera odchadza do holanska 9dni predtym :/
toto je jasná vec