uzasni chlapi, zimomriavky na chrbte ked pocujem ich hudbu a aj covery od metallici su skvele. a ked ich navyse vidim v klipe v tych teplych svetroch- strasne slintam
Ich pesničky sú vážne pekné, dokážem sa pri nich uvoľniť a premýšľa sa mi pri nich rovnako dobre ako aj relaxuje vo voľnom čase. Pri ich pesničkách sa dokážem naučiť hocičo.
Ich nový album sa mi páči tiež. btw: môj otec ma tým nakazil.
@brokem už dávno nie album Red Carpet Massacre je úpne že o ničom lebo spolupracovali z Justinom Timberlakom a Timbalandom a neviem či od tohto albumu vydali aj nejaký nový, nesledujem to a ich hudba sa mi už ani nepáči... nechápem jak som ich ja len mohla také dlhé roky vôbec očúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale sú fajn...a mám rada ich skladby napr s Him, Rasmus, Guano Apes atd
Apocaliptica - path vol. 2
Ich nový album sa mi páči tiež. btw: môj otec ma tým nakazil.
@brokem už dávno nie album Red Carpet Massacre je úpne že o ničom lebo spolupracovali z Justinom Timberlakom a Timbalandom a neviem či od tohto albumu vydali aj nejaký nový, nesledujem to a ich hudba sa mi už ani nepáči... nechápem jak som ich ja len mohla také dlhé roky vôbec očúvať