Posledných 5 nebývale teplých rokov zasiahlo celý svet ničivými suchami. Vyspelé krajiny všetkých kontinentov sa s tým vysporiadali. Afrika je však výnimkou a v dôsledku sérií občianskych vojen a zanedbaného hospodárstva, čierny kontinent
Precitane. Bullshit. Autor zabudol ze automobilky (vsetky) uz davno pracuju na inych phonnych systemoch ako je ropa a vsetci to tlacia na solatnu enrgiu, elektrinu (auto nabijete v zasuvke), vodik, voda atd. Podla mna uz nejake funkcne exemplare aj maju - minimalne auto na vodik sa testuje vo svedsku a funguje bezproblemovo, dokonca je postavena aj cerpacka na vodik a zariadenie na jeho vyrobu z vody.
Za dalsie satelity a obzvlast tie vojenske su odolne voci nuklearnej explozii cize by si svoju funkcnost zachovali (cize scenar z Japonskom je odveci).
Nehovoriac o tom, ze USA uz teraz vyvyja cca 3 stupnovy raketovy stit prva a posledna zonaje v podstate hotova, druha viac menej tiez (ma uz niekolko uspesnych testov) a tretia je vo fazy vyvoja. A kedze tento system ma chranit proti raketo vypalenej od hocikadial a teda bude schopny zasiahnut raketu kdekolvek - pakistana scenar s Izraelom tiez nerealny.
A to vsetko nam vyustuje do toho, ze ziadny start nuklearnej katastrofy nebude.
fuu tak to by teda nebolo najlepšie,hmm........ja nechcem zomrieť taká mladá,teda nebudem až taka mladá ale tak bude to skoro,no tajne všetci dufame,že k takemu niečomu nikdy nedojde...
15. ale prosím ťa, vieš čo to znamená vypustiť raketu s jadrovou hlavicou? Ten rok 49 je absolutna pičovina. Popisuje sa to tam jako keby to bola hra vypustiť ich. Len tak šak čo s piči si vystrelíme na jeden štát ktorý vystrelil na uplne iný štát a my s tým nič nemáme. Ano rovno vystrelme rakety. Logika jak hovado.
Pozrime sa na to očami tých ktorí to "akože" začali. 1., pokial sa nemýlim, ich vypustil Pakistan s radikálne moslimskou vládou na čele. Prečo? Nenávidia Izrael, ale to aj teraz Irán a ten má jadrové zbrane (alebo mať bude), a stále ich nevystrelili iba za to že nenávidia Izrael. Musia mať dôvod. Dalej, vždy sa počíta s protiúderom. Čo a stane ked Pakistan vystrelí tých pár raketiek na spojenca mocnosti? Bude z neho mastný flak. Takže vystrelíme rakety a tým sa zníčíme, alebo podnikneme iné kroky na zlepšnie našej sitúcie (vypleniť okolné krajiny, využiť moslimov na arabskom polostrove na vypuknutie povstania,....atd)
Dalej ani nejdem písať, taká kompilácia kokotín jak pre americký film. (a tá moja tiež )
Riadna hovadina. Akurát tak pre nejaký americký béčkový film... Mimochodom v egypte bude onedlho jazdiť auto na stlačený vzduch. Skôr ako ropa tu vypukne hladomor. Veď už teraz v niektorých krajinách minú ľudia 3/4 svojho platu na jedlo. A ceny neustále rastú + tie zasrane biopalivá. Takže podľa môjho úžasného scenára v ázii a afrike už nebude totálne čo jesť, zriedi sa obyvateľstvo, ropu z časti nahradia alternatívne zdroje a zase bude všetko v tak jak teraz len z menším počtom obyvateľov...
zaceli sa teda neskor nez som pisal (niekedy okolo 2065), ale predsa. Dovtedy staci, len aby sa diera postupne redukovala, a myty ako globalne oteplovanie zostanu naozaj len mytmy.
inak, čo sa sťažujete? keby vykapali také 3 miliardy ľudí... bolo všetko zase na pár rokov fajn zaviedol by som povinnú smrť v 50tke aby pár mohol mať len 1 dno dieťa a o 100 rokov sú tieto problémy minulosťou
hej? lebo dukenukem mi toto povedal, naťahoval ma s tým, ja som sa začala o tom rozpisovať fanaticky priam a potom, keď som vyčerpala všetky vedomosti o glob. otepľovaní, prehlásil, že si spravil zo mňa deža
waaw....uz dlho som necitala daco thake dlhe pekna rozprawka a w pohode by mohla byt aj prawdiwa...dakomu rupne w hlawe, odpali jednu jadrowu bombu a moozme si piskat
hmm, podla mna sa skor vyzabijame ako dojde na insufficent resources status.. no neviem, ale posledne dni mam pocit ze pride nieco velke.. uvidime co..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(napísal Corle, z The Elderscrolls českého fan fóra)
ale čitat to nebudem sorry
Za dalsie satelity a obzvlast tie vojenske su odolne voci nuklearnej explozii cize by si svoju funkcnost zachovali (cize scenar z Japonskom je odveci).
Nehovoriac o tom, ze USA uz teraz vyvyja cca 3 stupnovy raketovy stit prva a posledna zonaje v podstate hotova, druha viac menej tiez (ma uz niekolko uspesnych testov) a tretia je vo fazy vyvoja. A kedze tento system ma chranit proti raketo vypalenej od hocikadial a teda bude schopny zasiahnut raketu kdekolvek - pakistana scenar s Izraelom tiez nerealny.
A to vsetko nam vyustuje do toho, ze ziadny start nuklearnej katastrofy nebude.
pekná rozprávka
Pozrime sa na to očami tých ktorí to "akože" začali. 1., pokial sa nemýlim, ich vypustil Pakistan s radikálne moslimskou vládou na čele. Prečo? Nenávidia Izrael, ale to aj teraz Irán a ten má jadrové zbrane (alebo mať bude), a stále ich nevystrelili iba za to že nenávidia Izrael. Musia mať dôvod. Dalej, vždy sa počíta s protiúderom. Čo a stane ked Pakistan vystrelí tých pár raketiek na spojenca mocnosti? Bude z neho mastný flak. Takže vystrelíme rakety a tým sa zníčíme, alebo podnikneme iné kroky na zlepšnie našej sitúcie (vypleniť okolné krajiny, využiť moslimov na arabskom polostrove na vypuknutie povstania,....atd)
Dalej ani nejdem písať, taká kompilácia kokotín jak pre americký film. (a tá moja tiež )
hmmm musíš sa veľa učiť!!!!
Ale inak je to podla mna strasna picovina.
btw neviem kde som cital, ze do cca 20 rokov sa "zaceli" ozonova diera a ziadne globalne oteplovanie nam nehrozi. neviem co je na tom pravdy?
zaceli sa teda neskor nez som pisal (niekedy okolo 2065), ale predsa. Dovtedy staci, len aby sa diera postupne redukovala, a myty ako globalne oteplovanie zostanu naozaj len mytmy.
inak nedá sa mi nerýpať. ok auto nabijem v zástrčke ale tá elektrina musela nejako vzniknúť napr. spalovaním fosílnych palív
Ten text je podla mna vhodny akurat ako sci-fi poviedka...
Tommyhot: chodil si na ZS? ozonova diera NEsuvisi s globalnym oteplovanim,
globalne oteplovanie sposobuju sklenikove plyni(CO2, CH4...)