Apple je spoločnosť, ktorá vyrába kvalitné a pekné produkty, ako napr. macbooky, iphony či originálne ipody. Ako je spoločnosť Microsoft, Google...tak je aj Apple. To fórum z tématikou "Apple forum" sa týka práve riešenia všetkých vecí ohladne produktov Apple, problém z produktom apple, atd atd (skratke hovorí sa tam o všetkych veciach spojeních z Apple(inc.)..Ludia na Birdzi majú radí Apple(nie všetci samozrejme).. (ja osobne tiež) taktiež aj šéfko Nášho Birdzíku,, tak sa už tolko nečuduj
Ja apple nemam rad, lebo zo vsetkych applistov co poznam OSOBNE, sa stali vymlete hlavy, ktore poslusne posluchaju svojho vodcu a papaju mu vsetko co im nakyda (dost mi to pripomina dnesnych nackov)
No offense, len konstatujem, co apple spravil s ludmi v mojom okoli.
@5 hulan mal asi tiez cest spoznat applakov s vymitimi mozgami. Samozrejme nie vsetci su taki (napr kamos depi.sk ma tiez appla a zatial je normalny) ale niektori su fakt demencia.
@5 yop Mayo,on je dooost dobry. Ved aj mal nejaku prednasku v poslednej dobre.
@7 Tommy,ale no, nesud pocitace podla majitela prosim ta. kokotina. Ja mam tiez apple a som v pohode,no ked niekto tomu prepadne,chapem to. Apple positive.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
No offense, len konstatujem, co apple spravil s ludmi v mojom okoli.
@7 Tommy,ale no, nesud pocitace podla majitela prosim ta. kokotina. Ja mam tiez apple a som v pohode,no ked niekto tomu prepadne,chapem to. Apple positive.