dodnes mi nenapadlo jediné využitie takejto hračky... na DAW je to prislabé, internet mi stačí mať v NTB... takže jedine na e-books a sledovanie filmov... a ani to až tak akútne nepotrebujem...
@lexiblack musela by si robit a hned si inak pozerala na peniaze... vedela by si ze za hluposti peniazky zbytocne nevyhodime hlavne ked to vobec nepotrebujes takto je dobre ze ti vsetko zaplatia rodicia....
mám overené, že v Amerike to ma každý len nasadne do busu, vlaku, lietadla...a jedinú funkciu, ktorú na tom využívajú sú e-books takže pre dobrý pocit, je to fajn vec
lol, chcem ho ale neviem na co mi bude tak toto ma dostalo .. no nemusis vlacit vsade ntb, mozes si tam pozerat ako filmy, tak i pocuvat pesnicky, o hrach/aplikaciach ani nevravim..pouzivat na pisanie do skoly (pages), facetime, internet, navigacia, prezentacie (keynotes), etc..ale kupovat si ho a ani nevediet na co ho chces, tak toto je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ja mam blackberry mobil a tiez je super takze tejto znacke verim
dodnes mi nenapadlo jediné využitie takejto hračky... na DAW je to prislabé, internet mi stačí mať v NTB... takže jedine na e-books a sledovanie filmov... a ani to až tak akútne nepotrebujem...