Pičovina hrozná.Systém sa sám od seba resetuje, aplikácie padajú, hlavne vstavaný prehliadač. Nevie to nič naviac oproti lacnejším telefónom. Nepripojíš to ku ktorémukoľvek ntb kvôli itunes atď. Nekupovať.
@semhamforas ak ti pada cely system (co sa mi fakt nechce verit, pretoze zatial co v dobe uplne prveho iphonu - ktory raz za cas pri maximalnom vytazeni pouzivanim appiek zo cydie padol - to mozne bolo, od 3gs, 4 a vyssie som pocul uplne minimum pripadov, kedy padol cely system. a to ho uzivatel rovnako nezdravo pretazil pouzivanim milionov ficuriek zo cydie naraz). ios je spomedzi vsetkych mobilnych os najvyladenejsi a najspolahlivejsi. to najdes ako vysledok tusim na kazdej studii, ktora sa robi. a nechcem, aby to znelo ako fanboyizmus ale posledne som si pozeral najnovsie a ios 7 tam vysla ako jasny vitaz s obrovskym naskokom.
lepsie by bolo zistit kedy ten problem zacal, cim a vyriesit ho. najskor restore a backup.
@trdelniiq tak ja žiadne náročné aplikácie nepoužívam. Sem tam pustím nejakú tú hru no to je tak všetko. A aj tak sa mi mobil reštartoval. Ale ok, to sa stalo doslova pár krát (i ked mám 5ku). Horšie je to s tým prehliadačom ktorý padá pomerne často. To že padajú iné aplikácie miaž tak nevadí keďže to bude zrejme chyba vývojárov, ale od vstavaného prehliadača by som to nečakal. Ale inak netvrdím že ios je na tom so stabilitou horšie ako iné systémy. Nedokážem toporovnať
po smrti Jobsa to uz proste nieje ono... nemam iPhone ani som nikdy nemal a stale som bol fanusikom Androidu ale Jobs bol specialny clovek ktory je mi vzorom a jeho myslienky a posadnutost dokonalostou boli uchvatne. Uz to proste nebude bez neho take nikdy ako bolo s nim.
mam ho, este ani raz sa mi svojvolne nerestartoval ani mi nepadaju aplikacie - jedine mobil mi raz padol, schytalo to predne sklicko a oprava ma zatial nevysla lebo som si to neopravil 250e
no a samozrejme jailbreak jednoznacne musi byt, inak by iphone nebol iphonom. nejde ani o tie aplikacie zdarma, ale o to ake tweaky si najdes, ako si dokazes prerobit iphone na to co ti vyhovuje.. ja uz to mam tak vychytane, a som nan nesmierne hrdy, no teda skoda toho predneho sklicka, teraz to musim nosit v takom ochrannom kryte made in china a ani to nevyzera ako iphone. no skratka mam ho docela zabezpeceny voci kradezi, igotya brutalny tweak, urcite si treba stiahnut - pri zle zadanom hesle, ta to odfoti a posle fotku na tvoj mail aj s poziciou kde sa mobil nachadza, samozrejme sa neda ani vypnut, jedine vybrat baterku co je trocha obtiaznejsie.. dalej napr activator, androidlock xt, audie a video recorder, autoresponder, auxo, barrel, fb privacy, fivecolum, iconrenamer, sleepfx, winterboard a vela dalsich veci ktore k iphone proste patria a bez nich si to nedokazem uz ani len predstavit
Som velky hater znacky Apple. No kedze rad a casto menim vecu rozhodol som sa kupit Ipad Air 128gb wifi verziu. Prve tri dni som mal pocit ze som nemohol kupit nic lepsie a ze si hned kupim aj notebook twjto znacky. No potom to prislo. Sekanie systemu zamrzanie prehliadaca problemy so stahovanim ktore treba riesit cez 2 dalsie programy (dokopy su teda 3), absolutna nepodpora flashu (musel som si kupit aplikaciu ktora vie spustit webovy flash obsah ale jej rozlisenie je tak slabe ze mam pocit ze som na prvom ipade alebo lacnom tablete od aceru)...vsetky tie reci applu ako androidovych zakaznikov obtazuju reklamy su aj na appli...sekanie a mrznutie je na ipade hrozne (stava sa mi to tak raz za dva dni no na sony z tablet to neni)...
Kupil som, vyskusal som, nechcem. To sa tyka aj dalsich produktov znacky Apple.
Ja mam 5s a som maximalne spokojny. Pred tym som mal 4s a tiez. System je max śpolahlivy, ani neviem ze by sa mi stalo, ze mi padol. (Mozno 1x)
Cydiu neodporucam, pretoze potom sa ti system narusi a nemusi byt taky spolahlivy. Mal som kamarata ktory to mal a jemu ten iPhone padol. Ak si kupis aplikaciu tak ju mas navzdy a podporis tym aj vyvojarov ktory ju vytvorili
podla mna je to jeden z produktov Apple ktory sa neoplati kupit len kvoli cene ktorá je nejsktočne vysoká kedze výrobná cena toho mobilu je len 150 eur. ked uz si chces kupit nieco len kvoli tomu že to je apple tak si kup ipad, macbook pro alebo iMac to su fakt stroje ktoré stoja za tu cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@3 ten menší displej je pre mňa výhoda.
lepsie by bolo zistit kedy ten problem zacal, cim a vyriesit ho. najskor restore a backup.
no a samozrejme jailbreak jednoznacne musi byt, inak by iphone nebol iphonom. nejde ani o tie aplikacie zdarma, ale o to ake tweaky si najdes, ako si dokazes prerobit iphone na to co ti vyhovuje.. ja uz to mam tak vychytane, a som nan nesmierne hrdy, no teda skoda toho predneho sklicka, teraz to musim nosit v takom ochrannom kryte made in china a ani to nevyzera ako iphone. no skratka mam ho docela zabezpeceny voci kradezi, igotya brutalny tweak, urcite si treba stiahnut - pri zle zadanom hesle, ta to odfoti a posle fotku na tvoj mail aj s poziciou kde sa mobil nachadza, samozrejme sa neda ani vypnut, jedine vybrat baterku co je trocha obtiaznejsie.. dalej napr activator, androidlock xt, audie a video recorder, autoresponder, auxo, barrel, fb privacy, fivecolum, iconrenamer, sleepfx, winterboard a vela dalsich veci ktore k iphone proste patria a bez nich si to nedokazem uz ani len predstavit
Kupil som, vyskusal som, nechcem. To sa tyka aj dalsich produktov znacky Apple.
K teme : mam iphone 5s a.nic mi neseka a neblbne. To bude ale asi iba tym ze z neho len volam.
Cydiu neodporucam, pretoze potom sa ti system narusi a nemusi byt taky spolahlivy. Mal som kamarata ktory to mal a jemu ten iPhone padol. Ak si kupis aplikaciu tak ju mas navzdy a podporis tym aj vyvojarov ktory ju vytvorili
Radšej si kúpim v Číne za 100 euro 6 palcový mobil