W ShKoLe sMe sA NeUcZiLi,mAlI SmE SkRaAaTeNeEe wYuCzOwAnIe,bOlI SmE W KiNe,hRaLi sMe hAzArDnEeE HrY,SkOrO CeLuUu sHkOlU SoM Si pIiIsAlA So @strangelady ...aLe iNaK SoM To uZh oSlAaAwIlA WcZeRa s kAmOsHkAmI Na kOlOtOcZoCh a dRiNkU :d *MuUuUcK*
Táto téma je celkom fajn, len je mimoriadne pozoruhodné, koľko ľudí je totálne v pi*i zo štýlu akým to napísala, a preto nedokážu napísať nič k veci... -.-
@15matka14 jááj 16-ročná,jáj ako keby miesto bydliska urcovalo je*nutost ludi dmncia..
@klaudiqaaa mno lebo ty si k tej teme toho napisala fakt vela =D btw ten jej styl pisania je fakt hrozny a ona to velmi dobre vie resp robi to naschval a je ocividne jasne ze je to tak ci tak fake
k teme neoslavil som ho nieak a v skole uz duplom kedze podla veku uz nas aj tak nerataju ako deti a ako bonus sme dostaly pisomku z noveho uciva z ktoreho samozrejme aj tak kazdy ko*ot vedel
@apis prepáč, ale až sa mi rozum pozastavil keď som čítala všetky tie príspevky... neviem či si všeci myslia že keď jej začnú nadávať a napodobňovať tak prestane.. keď to spraví jeden alebo traja, ok... ale drvivá väčšina??? príde mi to už trápne..
@klaudiqaaa nechapem preco sa mi ospravedlnujes =D moj prispevok urcite nebol mysleny ako utok na tvoju osobu resp. keby bol tak by som tam urcite nepchal smajlov a k tomu co si napisala mno trapne ti to sice mozno pride ale myslim ze za ten cas co si tu si si uz nato mohla celkom aj zvyknut sak to tu nieje ziadny nezvycajny jav..
W ShKoLe sMe bOlI DnEs lEn 5 hOdIiIn, Na kToRyYyCh sMe sA NeUcZiLi.. =D. pOtOm sOm sHlA Do kNiIiHkUpEcTwA A KuUuPiLa sOm sI DwE KnIhY - DaLa sOm sAmA SeBe dArCzEk
A PoToM SoM Ti eShTe cHcElA KuUuPiT SlOwNiIiK, aE PoWeDaLa sOm sI, zHe mAmIcZkA A OtEcKo bY Ti sKoR MaLi tAkEeE KuUuPiT, nIe yA :p =D *LoWe*
omg choď už do riti alebo sa choď hrať s babikami a neotravuj tu na birdzi s pripečenymi temami, ktore su napisane v tomto drbnutom pisme! si uplne mega trapna. schovaj sa (ach)
@15matka14 otcova strana cela pochadzala z BA matka pochadza zo ZM co ma od vychodu pomerne dost daleko ja som sa v BA narodil a zijem tu cely cas takze neviem co tu splietas z vychodniarmi obmedzene decko ktore skatulkuje podla miesta bydliska ale to svoje pre istotu nema ani uvedene..
@15matka14 co mna je po vacsine? ja som pisal o tom ze skatulkujes ludi podla miesta bydliska potom si ma zaradila medzi vychodiarov a este ma aj spojila so zakladatelkou diskusie to ze nemas uvedene bolo pisane na margo prave toho a mas pravdu mna to strasne trapi priam mi to zily trha..cista dmncia toto fakt.
@strangelady Ay yA Ta lOwIiIsKuYeM...KeBy sOm tA NeMaLa,aSi bY SoM UzH W TeY ShKoLe nEwYdRzHaLa...aLe mAaAm tA,SoM ShTaStNaAa a bUdMe rAdA KeD UzH KoNeCzNe bUdEsH OnLiNe!!!....cZo rAdA!!! oD RaDoStI Sa ... nIeCzO!!! ;-** loWiIisKuYu EmO!!! *
@zizisko WiIsH, yAkAaA SoM RaDa wOe, ZhE Ta mAaAm? KrAaAsNu eSeMeSkU Si mI RaAaNo pOsLaLa!!! A NiE, nEzObUdIlA Si mA WoE WoE, yA SoM WsTaAaWaLa o pIaTeY =d. AaAaA, yA Ta lUuUbIm!!! TaKaAa sI DoKoNaLaAa!!! A NePoNiEcZuY Sa, Ya tO UtIeRaT NeBuDeM :d ^_^
NiYaKo wOe, AnI SoM NeWeDeL ZhE Ye dEn dEtIiI WoE, oPrOtI ZaKlAdKe sA Tu nAd tYyYm aNi nEpOzAsTaWuYuUu ,TaKzHe nIcZ, nOrMaAaLnE SmE Sa uCzIlI. Emo Ye BeSt!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
A anhi sme sa velhmi neuchilhi.
sAaAaAaMé PiXoVuIňQuYyYyY
až ma striaslo
*LoWe*
@klaudiqaaa mno lebo ty si k tej teme toho napisala fakt vela =D btw ten jej styl pisania je fakt hrozny a ona to velmi dobre vie resp robi to naschval a je ocividne jasne ze je to tak ci tak fake
k teme neoslavil som ho nieak a v skole uz duplom kedze podla veku uz nas aj tak nerataju ako deti a ako bonus sme dostaly pisomku z noveho uciva z ktoreho samozrejme aj tak kazdy ko*ot vedel
(aj by somn nieco povedal ohladom gramatiky a toho ako si tu z teba robia srandu, ale dnes sa mi vazne nechce)
a q teme:
@chevro ja len s komosqami a taq.. w sqole aqo wzdy. teraz cakam na rodicow kedy sa wratia z prace a mozno pojdeme na pizzu alebo taq
ja si z nej robím piču s tým kokotným písmom a ona mi normálne odpíše, ja skapém
W ShKoLe sMe bOlI DnEs lEn 5 hOdIiIn, Na kToRyYyCh sMe sA NeUcZiLi.. =D. pOtOm sOm sHlA Do kNiIiHkUpEcTwA A KuUuPiLa sOm sI DwE KnIhY - DaLa sOm sAmA SeBe dArCzEk
A PoToM SoM Ti eShTe cHcElA KuUuPiT SlOwNiIiK, aE PoWeDaLa sOm sI, zHe mAmIcZkA A OtEcKo bY Ti sKoR MaLi tAkEeE KuUuPiT, nIe yA :p =D *LoWe*
napísané s pomocou » vypatlator.volieera.cz/...
daj sa liečiť dievča....
PS: @zizisko MyLuYéM ťHaaa CmuuQ
vydupala som si farbu na vlasy 8)
booože môj.to písmo...