boli ste niekedy v tatralandie v Liptovskom Mikulašy ?
Chcel by som vedieť ake to tam je lebo tam chcem pozvať priatelku a ked je to tak daleko či sa tam vôbec oplati isť alebo ju pozvem na niejake bagrovisko ?
bol som tam leto 2003 a lubilo sa mi to no nebolo to vtedy este cele dokoncene, takze co by ta teraz malo odradit je asi len zvysena cena oproti kupaliskam - za tobogany sa vsak plati
ja som tam bola už viackrát a vždy sa mi tam páčilo.Asi najviac zo všetkého kde som bola(bola som aj v Poprade,v Bešeňovej,v Turčianskych Tepliciach...)
Síce je tam drahšie,ako napríklad na kúpalisku,ale keď som študent mám zľavu a myslím,že teraz je celodenný vstup pre dospelých okolo 15eur a pre študentov okolo 11,50 a máš to na celý deň,na všetky tobogány a vonkajšie atrakcie.
Je tam veľa bazénov,minule sme cvičili vodný aerobik s inštruktormi,dá sa tam zahrať futbal,volejbal a rôzne iné aktivity mimo bazénov a vody a samozrejme veľa tobogánov,ktoré sú super,aj pre dvojice.
Určite bude pre teba najlepšie,ak si popozeráš na ich stránke veci,letáky a obrázky ako to tam asi tak vyzerá.
Fronty sú tam,to je jasné,ale napríklad cez týždeň je ich menej a po 17tej je tam už menej ľudí,lebo ani decká nemajú výdrž donekonečna a ich rodičia už vôbec nie.
A keď si s niekym,koho máš rád,tak v tej fronte spolu vydržíte,pokecáte a môžete poohovárať všetkých okolo
Mne sa tam veľmi páči a môžem len odporučiť
Ale jedlo si zober radšej vlastné,lebo je jasné,že tam je to drahšie
chystala som sa minimálne 20 krat.. ale vyhralo u mňa Šútovo takže tak,, ale co som pocula, ze vraj je to tam dobre.. ale nie je to pre teba nejak daleko kedze si az z hlohovca?
bola som tam pred 2 rokmi, mne sa tam nepáčilo... priveľké fronty pri tobogánoch, preplnené bazény, nenormálne drahé bufety (vtedy tam stál langoš 50 sk)...
nehovoriac o tom, že sme zaplatili drahé vstupné (4členná rodina), o pol hodinu sa spustila búrka a prinútili ľudí opustiť bazény, samozrejme bez vrátenia vstupného...
@linuxacik my sme tam boli na tyzden na dovolenke. fakt, je tam 27 toboganov myslim uz, teraz nejake pristavali, tepla termalna voda ale su tam aj bazeny s 26 stupnovou. da s atma zahrat voleyball, ping pong, fakt super. a hned vedla je aj western mestecko, a do konca augusta maju akusi akciu, ze navstevnici aqaparku maju vstup do westernu zdarma
prave som to objednal len ma nasralo ze som musel objednat apartman so 4 lôžkami ževraj nič menšie tam nemaju no to som zvedavy ako to tam bude vyzerat a neviete ci tam maju aj wifinu ?
ja som tam bola ešte keď to nebolo dokončené asi tak v roku 2004 či 2005 a bolo to dobré i keď je väčšia cena, ale bolo to dobré lebo som nemusela platiť samostatne za tobogány a mohla som ísť takmer všade .-D
ja som tam bola ešte keď to nebolo dokončené asi tak v roku 2004 či 2005 a bolo to dobré i keď je väčšia cena, ale bolo to dobré lebo som nemusela platiť samostatne za tobogány a mohla som ísť takmer všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zatial najhorsie co som v zivote videl bolo "pečyvo" a "Stalyn" ale ty si ich prekonal prave
@9 No keď som tam bol ja pred pár rokmi fronty neboli takmer žiadne. Iba na ten najdlhší bola ale ten stojí aj tak za dve veci
Síce je tam drahšie,ako napríklad na kúpalisku,ale keď som študent mám zľavu a myslím,že teraz je celodenný vstup pre dospelých okolo 15eur a pre študentov okolo 11,50 a máš to na celý deň,na všetky tobogány a vonkajšie atrakcie.
Je tam veľa bazénov,minule sme cvičili vodný aerobik s inštruktormi,dá sa tam zahrať futbal,volejbal a rôzne iné aktivity mimo bazénov a vody a samozrejme veľa tobogánov,ktoré sú super,aj pre dvojice.
Určite bude pre teba najlepšie,ak si popozeráš na ich stránke veci,letáky a obrázky ako to tam asi tak vyzerá.
Fronty sú tam,to je jasné,ale napríklad cez týždeň je ich menej a po 17tej je tam už menej ľudí,lebo ani decká nemajú výdrž donekonečna a ich rodičia už vôbec nie.
A keď si s niekym,koho máš rád,tak v tej fronte spolu vydržíte,pokecáte a môžete poohovárať všetkých okolo
Mne sa tam veľmi páči a môžem len odporučiť
Ale jedlo si zober radšej vlastné,lebo je jasné,že tam je to drahšie
nehovoriac o tom, že sme zaplatili drahé vstupné (4členná rodina), o pol hodinu sa spustila búrka a prinútili ľudí opustiť bazény, samozrejme bez vrátenia vstupného...