jedol som len šmejd z Lidlu s kúskami arašíd z ktorého sa mi chcelo vracať.. ale normálne arašidové maslo bez kúskov a ktoré sa dá ľahko roztrieť môže byť fajn Niekedy aj také vyskúšam..
Miluejm arašidové maslo, naša láska trvá už asi pol roka. Je to jediné kalorické jedlo, ktorého sa nedokážem zbaviť (zbaviť sa mi podarilo aj čokolády, a to je čo povedať!). Najradšej by som ho napchala všade - ovsená kaša (moja najobľúbenejšia kombinácia) , toast s medom, banánom a arašidovým maslom, čisto s jablkom, palacinky s arašidovým maslom a banánom, millshake banánovo-jahodový s trochou masla, alebo aj čisté. Alebo maslo s tvarhom a banánom. Kriste... dostala som na neho chuť.
podľa mňa je arašidové maslo super, ale asi záleží aj akú značku kúpite, mne strašne chutí arašidové maslo z lidla mňam » www.letakomat.sk/lidl/kompletny-...
Arašidové maslo je výborne a mne strašne chutí. Dokonca keď som sa dozvedel že toto maslo je aj veľmi zdravé, tak mi chutí ešte viac.
Kúpiť arašidové maslo som sa rozhodol po prečítaní tohto článku: » fitness-life.sk/arasidove-maslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
davam si to vynimocne, ked mam chut na arasidy alebo neico slane, ale s chlebom mi to nechuti, len tak na lyzicku
» www.letakomat.sk/lidl/kompletny-...
Kúpiť arašidové maslo som sa rozhodol po prečítaní tohto článku:
» fitness-life.sk/arasidove-maslo...